Betöltés...

BLACK univerzális élezőgép 200W, 3 in 1 + beépített korong - 53754

Ár: 26.990 Ft

Akad a kés, nem visz a fúró, a vésőt meg inkább meg se említsük?
Ints búcsút a csorba eszköz fogalmának a Black univerzális élezőgéppel!
Ház körüli teendőid során mindig lesz olyan alkalom, mikor valami éles eszközt kell bevetned céljaid eléréséhez. Legyen az egy padló csere, vagy egy kép felfúrása az életlen elhasznált eszközök próbára teszik a türelmedet, ez biztos. Éppen ezért is elengedhetetlen egy masszív élező a háznál. A készlet 3 db élezőadaptert tartalmaz, melyeknek köszönhetően az élező univerzális élezőszerszámmá válik.

 

A gép 200 W-os teljesítményével és 6000 fordulat/perc sebességével nem okoz majd nehézséget újjá varázsolni az agyon használt, szétkopott eszközeidet. A még hatékonyabb munka érdekében a termék 20 és -40 fok között állítható, így a gyalukések és fúrószárak élezése is gyerekjáték lesz majd. Az élező további előnye a biztonsági polc a nagyobb biztonság érdekében, valamint az erős magnézium a penge megtartásához. 

A HSS fúrószárakat: 3,5mm – 10mm-ig, a késeket és vésőket, ollókat, egyéb egyenes pengéjű eszközöket, a szakszerű felhasználás mellett 5 – 50mm -es tartományban képes megélezni.

Rendeld meg még ma ezt a pazar gépet és mi 2-3 napon belül házhoz is szállítjuk!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK univerzális élezőgép 200W, 3 in 1 + beépített korong - 53754" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: