Betöltés...

Kettős köszörű 120W 125mm GRBG12

Ár: 12.590 Ft

Kettős köszörű 120W 125mm GRBG12
Ez a kisméretű kettős köszörű fém szerszámok és kisebb alkatrészek köszörülésére alkalmas, hobbi célra vagy kisebb munkák elvégzésére tökéletes. Más márkák típusával összehasonlítva ez a készülék korongja 150 helyett 125mm, ezáltal kisebb a sebesség a köszörűkő szélénél, mely a 120W-os teljesítményhez ideális.Segítségével törjön le éleket, simítson kisebb felületeket, élezzen késeket, fúrószárakat és hasonlókat. Két különféle szemcsézettségű köszörűkoronggal szerelt köszörűgép otthoni felhasználásra. A rázkódáscsökkentés érdekében a készülék gumi vibrációcsökkentő talpakkal van felszerelve. Tartós, kompakt kialakítás, öntöttvas alap és motorház, golyóscsapágyas kivitelezés. A beállítható szikrafogó, valamint a két, egymástól függetlenül állítható munkadarab tartó a biztonságos munkavégzést támogatja.
- Teljesítményfelvétel: 120W- Indukciós motor- Üresjárati fordulatszám: 2960 ford./perc- Sebesség a köszörűkorongon: 19,3 m/s- Köszörűkorong méretei: 125x16x12,7 mm- Porvédett kapcsoló a hosszú élettartam érdekében- Szikrafogó a biztonságos munkavégzéshez
A köszörűgépek indukciós motorjának jellegéből adódóan a készülékek melegednek. Ez nem hiba. Más, indukciós motorral szerelt köszörűknél is tapasztalható melegedés. Amennyiben zavarja a melegedés, kérjük használja egyhuzamban rövidebb ideig a készüléket, majd hagyja lehűlni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kettős köszörű 120W 125mm GRBG12" című hirdetést látja. (fent)