Betöltés...

Solar Deck Lights kültéri dekorációs vízálló lámpa téglalap forma -6db

Ár: 15.400 Ft

Solar Deck Lights kültéri dekorációs vízálló lámpa téglalap forma - 6 db - MS-805
Használható ünnepi célokra, vagy szórakoztató kerti dekorációként!
Ez a kerti/utcai napelemes LED lámpa két fő világítási móddal rendelkezik: 1. Meleg fehér fény mód - Napi világítási célokra alkalmas. 2. Színváltó fénymód - A világítás akár hét különböző színben is változhat. A belső gombok segítségével egyszerűen válthat a két világítási mód között.
Ez a napelemes utcai lámpa/lépcsőlámpa nagyobb, amorf szilíciumból készült napelemmel rendelkezik, amely segít a napfény akár 20%-ának elektromos energiává alakításában. A napelemes kültéri lámpák sötétben vagy éjszaka automatikusan kigyulladnak, nappal pedig automatikusan kikapcsolnak. (Töltés közben tegye a kapcsolót ON állásba.) Teljes töltési idő: 6-8 óra, üzemidő: 2 nap (teljesen feltöltött állapotban).
Ezek a napelemes kerti lámpák IP65 vízálló kialakításúak, és tartós, nagy teherbírású ABC + akril anyagból készültek. A napelemes kerti kültéri vízálló kialakításnak és a rendkívül tartós anyagnak köszönhetően képes alkalmazkodni a különböző időjárási körülményekhez, például esőhez vagy hóhoz, és sikeresen fenntartja a normál működést.
Vezeték nélküli, elemmentes, így nincs szükség külső áramforrásra. Nagyon egyszerű telepítési folyamattal rendelkezik, amely kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Mellékelt csavarokkal rögzíthető bármilyen élre vagy sík felületre.
Ezek a lámpák különféle célokra használhatók, mint például a lépcsőház világítása, vészvilágítása, erkélydekorációként, szökőkút megvilágításra a kertben, vagy az otthoni kapuhoz stb.
Csomag tartalma: 6 db solár lámpa

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Solar Deck Lights kültéri dekorációs vízálló lámpa téglalap forma -6db" című hirdetést látja. (fent)