Betöltés...

Gazdaságos szigetelő szalag (öntapadós) - fekete

Ár: 3.310 Ft

Gazdaságos szigetelő szalag (öntapadós) - feketeKiszökik a meleg? Bekúszik a hideg? Ezt megakadályozhatod! Spórolj a rezsiszámládon minden egyes hónapban, mindössze egy okos döntéssel!Mégis hogyan? Egyszerűen! Csak egy takarékos kütyü kell hozzá, amely őrzi az otthonod kellemes hőmérsékletét és kizárja a mínuszos Celsius fokokokat!A szigetelő 5 méter hosszú ez bőven elég, hogy akár több ajtón, vagy akár ablakon is használd. Ráadásul úgy, hogy ez nem befolyásolja az nyílászárók használatát, más hagyományos eszközökkel ellentétben.
Ráadásul a hőmérsékleten kívül további előnyöket is rejteget. Megakadályozza a rovarok, bogarak bejutását az otthonodba, és így nem a te házadban találják meg az új lakhelyüket!
Mindemellett véd a külső zaj és a por és szennyeződések bejutása ellen. A zajszigetelő hatása miatt kevésbé fog zavarónak tűnni a szomszéd flexelése, és a takarítani való is kevesebb lesz.
Élvezd az előnyöket, és mindemellett csökkents a havi rezsiszámláidon is, mindössze egy bölcs választással.
Klikkelj a kosárba gombra és takaríts meg havonta több ezer forintot!A Gazdaságos szigetelő szalag tulajdonságai:- Hossza: 5 méter- Szélessége: 35 mm- Öntapadós felület- Könnyen felhelyezés- Praktikus és költségkímélő használat- Választható színvilág- Megakadályozza a kültéri por és a zajok bejutását!- Távol tartja a bogarakat, rovarokat az otthonodtól!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerelvények
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gazdaságos szigetelő szalag (öntapadós) - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: