Betöltés...

Kézi tűzőgép szett - tűzőgép + 3 féle kapocs

Ár: 4.395 Ft

Kézi tűzőgép szett - tűzőgép + 3 féle kapocs
Állítható belövési erőHasználható szögletes, hajlított kapoccsal és "T" alakú szegekkel isRögzíthető tűzőkarCsúszásmentes markolat
Leírás
Strapabíró, fémből készült kézi tűzőgép, amely alkalmas kárpitok, szövetek, faanyag, papír és fólia tűzésére is. A tűzőgép használható 4 és 14 mm közötti szögletes, hajlított tűzőkapcsok és "T" alakú szegek belövésére is. A tűzőgép tetején lévő állítócsavarral szabályozható a belövés ereje, függően attól, hogy milyen anyagot kívánunk tűzni. Ideális lehet munkahelyi körülmények közötti és otthoni felhasználásra is.
Figyelmeztetések: Az Ön és környezete biztonsága érdekében a tűzés előtt gondoskodjon a biztonságról! A tűzési pontot erősen szorítsa oda a tűzni kívánt felülethez! A tűzőgépet soha ne használja a levegőben! Ne tartsa a készüléket más emberek felé! A tűzés során ügyeljen a sérülésveszélyes helyzetek elkerülésére! Gyermekek elől elzárva tartandó! Gyermekek nem használhatják a terméket! A munkavégzés során javasolt munkavédelmi szemüveg és kesztyű használata!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerelvények
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kézi tűzőgép szett - tűzőgép + 3 féle kapocs" című hirdetést látja. (fent)