Betöltés...

Ronix orrfűrész, 20V, akkumulátoros, 2db akkuval és 1 db gyorstöltővel

Ár: 62.480 Ft

Ronix orrfűrész, 20V, akkumulátoros, 2db akkuval és 1 db gyorstöltővel

Jellemzők
-Nagy teljesítményű kefe nélküli motor akár 3000 fordulat/perc terhelés nélküli sebességű teljesítménnyel-Nagy hatékonyságú, könnyű testkialakítás alacsony rezgésszámmal alkalmas a legkülönbözőbb műveletekhez-Ergonomikus kompakt kialakítás, amely elősegíti a felhasználói kényelmet és fogást a hosszabb használat során-Egyszerű lapcsere lehetővé teszi a fűrészlap gyors, egyszerű és biztonságos cseréjét-Képes fa műanyag, gumi és fém vágására-Sebességszabályozás a kezelő kényelme érdekében kapcsolóval-Gyors töltőrendszer (4,5 Ah gyorstöltő )
- 2 darab 20V 4,0Ah akkumulátor
- 2darab fűrészlap




Tökéletesség minden mozdulatban!Az erőteljes, tartós és nagy teljesítményű motor a Ronix 8904 kefe nélküli orrfűrészt kiváló robusztus szerszámmá teszi, amely akár 3000SPM (löket/perc) terhelés nélküli sebességet is képes biztosítani, hogy a teljesítményt még inkább elérhetővé tegye a felhasználó számára, a Ronix 8904 LED fénnyel van felszerelve, így a felhasználó sötét helyeken is dolgozhat.Ez a kefe nélküli orrfűrész ergonomikus kialakítású, puha markolattal ellátott, ami előnyös a felhasználó fáradtságának csökkentésére. Tartozéka: 2 db 20V-os, 4,0 Ah akkumulátor és 1 db 20V-os, 4,5 A gyorstöltő.
Az  orrfűrész olyan típusú elektromos fűrész, amelyben a vágási művelet a penge toló-húzó mozgásával valósul meg. Használja ki a nagyobb teljesítmény előnyeit a Ronix 8904 akkumulátoros, kefe nélküli orrfűrésszel. Ronix 8904: Alkalmas fém, fa, műanyag, gumi vágására. Olvassa el a teljes leírást, hogy többet megtudjon erről a nagy teljesítményű orrfűrészről. Motor és mechanizmus:A nagy teljesítményű kefe nélküli, közvetlen meghajtású motor akár 3000SPM (löket6 perc ) terheletlen sebességet biztosít, lehetővé téve, hogy a tempót az alkalmazáshoz igazítsa. A szerszám egyszerű lapcsererendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a fűrészlapok gyors és biztonságos cseréjét. Felépítés és kapcsolók:A Ronix 8904 akkumulátoros nélküli, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása elősegíti a felhasználó kényelmét és fogását a hosszabb használat során. A test alacsony rezgésszámú kialakítása alkalmassá teszi a szerszámot a különböző műveletek elvégzésére. A szerszám LED-es világítással van felszerelve, amely sötét helyzetekben is megvilágítja a munkaterületet. A kezelő kényelme érdekében fokozatmentes sebességszabályozással is rendelkezik. Pengék: A hosszú, 20 mm-es lökethossz növeli a vágási hatékonyságot és sebességet, és lehetővé teszi, hogy a szerszám fát és fémet vágjon, valamint megfeleljen a különböző munkakörülményeknek. A penge vágási kapacitása fában 150 mm, lágy fémben pedig 10 mm. 
Tartozékok és csomagolás:A Ronix 8904 akkumulátoros, kefe nélküli, orrfűrészt egy BMC kemény tokban szállítjuk, amely két darab fűrészlapot tartalmaz. Tartozék továbbá 2 db 20V-os, 4,0 Ah akkumulátor és 1 db 20V-os, 4,5 A gyorstöltő.







Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix orrfűrész, 20V, akkumulátoros, 2db akkuval és 1 db gyorstöltővel" című hirdetést látja. (fent)