Betöltés...

Ronix orrfűrész, 750 W

Ár: 21.670 Ft

Ronix orrfűrész, 750 W

-Acél fűrészgallér-A nagy teljesítményű motor 3000 fordulat/perc fordulatszámot biztosít a nagyobb sebesség és a gyorsabb vágás érdekében-Ergonomikus, könnyű kialakítás javítja a munkavégzés hatékonyságát és csökkenti a felhasználó fáradtságát-Ergonomikus, puha markolat a kényelmesebb használat érdekében-Állítható vágási mélység lehetővé teszi a különböző feladatok ellátását-Kiegyensúlyozott kialakítás a kiváló kezelhetőség és teljesítmény érdekében-Szerszámmentes fűrészlapcsere rendszer-Változtatható sebesség a különböző anyagok vágásához-Szerszámmentes, elülső talp beállítás                                          
Teljesítmény: 705W
Feszültség: 220V
Löketszám: 800-3000 /perc
Súlya: 2,8 kg
A szerszámkészletben lévő fűrészkészlet lehetővé teszi, hogy különféle barkácsolási munkákat végezzen otthon vagy a munkahelyen. A szakemberek és a hobbi barkácsolók számára elengedhetetlenül szükséges orrfűrész ideális eszköz olyan speciális felületek egyszerű fűrészelésére, amelyekkel más fűrészek nem tudnak megbirkózni. Az orrfűrész a kézifűrész továbbfejlesztett elektromos változata. Mindkettő számos anyagot képes vágni, például fát, fémet, acélt, vakolatot, PVC-t, rezet, téglát, betont stb. Az eszköz pengéje a vágandó darab vagy anyag típusához igazíthatók; ezért tartják őket sokoldalúnak. A készülék használatához egyszerűen helyezze a pengét a fűrészfejre, és állítsa be a sebességet a vágandó anyagnak megfelelően. A Ronix 4221 elektromos orrfűrész az egyik legerősebb és legjobb minőségű vágóeszköz ettől a cégtől. Ez az elektromos fűrész vízszintes vágásokat végez a penge oda-vissza mozgása révén. A kulcs nélküli fűrészlapcsere-mechanizmus és a vágási mélység beállításának lehetőségei a termék további előnyei.

A Ronix 4221 egy olyan orrfűrész, amely számos előnnyel rendelkezik: amellett, hogy nagy teljesítményű, hatékony és könnyen kezelhető is! Akár profi, akár hobbi felhasználó ez egy hasznos eszköz a vágási feladatai ellátásához.
Ronix 4221, 705W-os dugattyús fűrész:A Ronix 4221 egy professzionális dugattyús fűrész, amelyet építőipari szakemberek számára terveztek, legyenek azok ácsok, villanyszerelők vagy akár vízvezeték-szerelők. Amellett, hogy robusztus és masszív szerszám, nagy teljesítményű motorja elektronikus szabályozóval kiváló munkát és különböző sebességeket biztosít, ami hasznos és praktikus. További információkért egyszerűen görgessen lefelé az oldalon.
Motor:A Ronix 4221-es orrfűrész 705 W-os motorjával a legtöbb felújítási, átalakítási vagy vágási munkához elegendő erővel rendelkezik. A minőségi és a masszív kivitel mellett a készülék változó fordulatszámú meghajtással (800-3000 RPM) is rendelkezik, hogy alkalmazkodni tudjon a különböző anyagokhoz.
Felépítés:A 2,85 kg tömegű Ronix orrfűrész ergonomikus, praktikus és kompakt. Munka közben a minimális rezgés csökkenti a felhasználó fáradtságát, és lehetővé teszi a szerszám jobb irányíthatóságát a folyamatos munkavégzés során. A reteszelőgomb lehetővé teszi a ravasz hosszabb ideig történő nyomva tartását. A puha gumiból készült fogantyú porvédett be-/kikapcsolóval van ellátva a szerszám egyszerű működtetése érdekében.
Maximális fűrészkapacitás:A Ronix 4221 akár 115 mm-t is képes vágni fában, 10 mm-t acélban és 20 mm-t alumíniumban. Emellett ez a praktikus gép SDS-rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a penge szerszámok nélküli eltávolítását az egyszerű, gyors és kényelmes csere érdekében.

Tartozékok és csomagolás:A Ronix 4221 orrfűrész egy Ronix által tervezett színes dobozban kerül forgalomba, és egy pár tartalék szénkefét tartalmaz. A dobozban található még 2 különböző penge is, amelyek lehetővé teszik az alapvető munkát fán és fémen, mielőtt más pengéket szereznénk be.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix orrfűrész, 750 W" című hirdetést látja. (fent)