Betöltés...

Water zoom - magasnyomású tisztító szett kefével és mosószertartállyal

Ár: 9.950 Ft

Water zoom - magasnyomású tisztító szett kefével és mosószertartállyal
Az autó az egyik legpraktikusabb eszköz, amit az ember csak feltalálhatott. Erényei túlmutatnak azon a puszta tényen, hogy szállítóeszközként egyszerűbbe és kényelmesebbé teszi számunkra az utazást. Az autó óriási bevásárlókosár és presztízsértékű státuszszimbólum is egyben, nem beszélve arról, hogy esetenként még a testőrként is funkcionál, ha egy durvább focimeccs után biztonságban szeretnénk elhagyni a helyszínt.
Az autó műszaki épsége megkérdőjelezhetetlen fontosságú, ugyanakkor a külcsín sajnálatosan sokszor marad alul a fontossági listán. Néha azért, mert nem áll módunkban elvinni egy autómosóba, vagy nincs időnk és megfelelő eszközünk magunk lemosni. Az otthon fellelhető ablakmosó és törlőkendő ugyan praktikus eszköz, de a lemosott szennyes víz összefröcsköli a ruhánkat, ami nemcsak kellemetlen, de tekintve, hogy az autón lévő piszok esetenként állati eredetű, azon túl, hogy undorodunk tőle, még ártalmas is lehet.
Ha az otthoni autómosáshoz keres megfelelő eszközt, akkor a Water Zoom magasnyomású tisztító-szett kefével és mosószertartállyal is megtámogatja a tökéletes és precíz autómosásról alkotott elképzeléseit.
Water Zoom magasnyomású tisztító-szett kefével és mosószertartállyal használatának előnyei:

nemcsak az autó, de a kerti járólap, kerti bútorok, terasz, járda, és akár a házfal lábazatának tisztántartásához is használható,
speciálisan szűkített csövének köszönhetően a víz magas nyomással távozik belőle,
ez hatékonyabb és takarékosabb működtetést tesz lehetővé,

a Water Zoom magasnyomású tisztító-szett kefével és mosószertartállyal is rendelkezik,

kétféle fúvófejének köszönhetően vízsugaras vagy porlasztott vizes üzemmódban használható,
barkácsolás nélkül, egyszerűen illeszthető a locsolócsőhöz.

A csomag tartalma:
1 db Water zoom1 db jet fúvóka1 db spray fúvóka1 db tömlő átalakító1 db csatlakoztatható kefe1 d. szappanadagoló tartály
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Water zoom - magasnyomású tisztító szett kefével és mosószertartállyal" című hirdetést látja. (fent)