Betöltés...

SOL1 Távirányítós, napelemes falra szerelhető kültéri lámpa - 120W

Ár: 5.490 Ft

SOL1 Távirányítós, napelemes falra szerelhető kültéri lámpa - 120W Napelemes, szenzoros, falra szerelhető lámpa. Kiváló választás a kert, az udvar, a kocsibeálló vagy a bejárati ajtó megvilágítására. Praktikus, mozgásérzékelővel ellátott, így csak akkor kapcsol be, amikor valóban szükséges.
A lámpa extra hosszú kábele lehetővé teszi, hogy a lámpatesttől távolabb helyezzük el a napelemes panelt, ami így nap közben feltöltődik. A szolár lámpa erős fényerővel rendelkezik a nagy teljesítményű LED izzóknak köszönhetően. (Teljesítménye: 120W).
A lámpa működésénél 3 világítási mód közül választhatunk, amit a távirányító segítségével váltogathatunk. A lámpát könnyen felszerelhetjük a csomagban található csavarok és tiplik segítségével.
Főbb jellemzők:
Nagy fényerejű, hosszú élettartamú LED-ekkelNapelem panelről töltődikExtra hosszú vezetékkelA felszereléshez szükséges csavarokkal és tiplikkelTávirányítósÉjjel világít, nappal töltTeljesítmény: 120WMozgásérzékelősMérete: 30×10,5×4,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "SOL1 Távirányítós, napelemes falra szerelhető kültéri lámpa - 120W" című hirdetést látja. (fent)