Betöltés...

Napelemes vadriasztó, állatriasztó mozgásérzékelővel, 3 funkcióval

Ár: 5.590 Ft

Napelemes vadriasztó, állatriasztó mozgásérzékelővel, 3 működési funkcióval, USB-ről is tölthető Ha szeretné megóvni gyönyörű gyepét az állatok károkozásától, vagy azt szeretné, hogy a vadon élő állatok távol maradjanak a házától, gyümölcsöskertjétől, akkor ez a napelemes vadriasztó a legjobb választás. Az állatriasztó alkalmazásával csendes, nyugodt környezetet teremthet, amelyet nem zavarnak az állatok. Az eszközt akár kempingezés alkalmával is magával viheti nyugodt alvást biztosíthat a sátorban. Az ultrahangos vadriasztó beépített, nagy érzékenységű mozgásérzékelővel rendelkezik. Amikor élő állatok lépnek be a lefedettségi területre, a LED lámpa a beállított funkció színével felkapcsol, ekkor a készülék 12 méteres körzetben, 15 másodpercig, 120°-os szögben bocsájt ki magas frekvenciájú hangot és ultrahangot, továbbá erős villanó fényt, ezzel elriasztva a nemkívánatos behatolókat, károkozókat. Az eszköz töltése normál napsütéses időben automatikusan a napelemmel történik, mely borús, kevésbé napfényes időszakban USB-ről való töltéssel kiváltható.
Három működési funkció állítható be:
1. Bekapcsolást követően (a bekapcsoló gomb lenyomása 2 mp-ig) a LED színe lila, ekkor csak az ultrahangos riasztás működik.
2. További megnyomásra a LED színe kékre vált, ekkor a fényriasztó funkció is működik.
3. Újbóli megnyomásra a LED pirosan világít az előbbi két riasztó funkció mellett magas frekvenciás, éles hang is növeli a riasztás hatékonyságát. Az eszköz kb. 2 mp-es lenyomásra helyezhető üzemen kívül.
Tulajdonságok:
VízállóEmberre, állatra nem veszélyesAlkalmas kóbor állatok, őzek, szarvasok, mókusok, nyulak, rókák, bogarak, és más állatok elriasztására3 üzemmódKomplex riasztási funkciókKb. 15 mp-es riasztásokNapelemes töltőpanellel felszereltUSB töltési lehetőségBeépített akkumulátoros 1200 mAhTeljes töltéssel 5-10 napos működésFöldbe szúrhatóFalra rögzíthető
A csomag tartalma:
1 db vadriasztó egység3 részes leszúrótüskeUSB-C töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Napelemes vadriasztó, állatriasztó mozgásérzékelővel, 3 funkcióval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Led
Usb