Betöltés...

4 db sarokrögzítő 5-22 mm

Ár: 4.310 Ft

4 db sarokrögzítő 5-22 mmUnod már, hogy soha nem elég két kéz és mindig szólnod kell valakinek, aki plusz segítő kezeket nyújt számodra? Az eddigi bonyolult, több szerszámot és kezet igénylő műveletek mind-mind egykezessé válnak, ezáltal rengeteg időt és energiát megspórolva!
Ez a kreatív szerkezet a rendkívül erős rugójának köszönhetően 90°-ban tartja az összeszerelni, rögzíteni kívánt szerkezeteket, legyen az képkeret, szekrény vagy akár segít megtartani egy polcot is a falon. A termék nem csak derékszögben segít, hanem 45°-ban is ezáltal segítve a tökéletes gérvágást.
Nem csak sarkok, hanem különféle T -kötések szorítására, befogására is kitűnően alkalmas. Az erős rugójának köszönhetően a szorító pofák állíthatóak, egészen pontosan 5-22 mm vastagságú anyagokat tudsz befogni vele, akár kettőt léc összeszorítására is kiváló, ebben a rögzítési tartományban.
A szorító szerkezete roppant mód erős és stabil, minőségi ABS és PE műanyag anyaghasználatának köszönhetően pedig a hosszú élettartam mellett biztosítva van az is, hogy a rögzítő semmilyen kárt ne tegyen a rögzített munkadarabokban.
A termék elképesztő mennyiségű időt takaríthat meg és jelentősen megkönnyíti a dolgodat. Egyszerű használhatóságának köszönhetően nem csak famegmunkáló szakembereknek (nekik egyenesen kötelező!), a hétköznapi, otthoni barkácsoláshoz, lakásfelújításhoz, képkeretekhez, DIY cuccok (stb.) elkészítéséhez is jókora segítséget nyújt!
Tulajdonságok:

Anyag: ABS + PE műanyag
Méret felülnézetből: 8.2 x 7.8 x 5.4 cm
Oldalnézetből: 5.4 x 7.8 x 2.8 cm
Rögzítési tartomány: 5-22 mm-ig
Szín: Fekete & narancssárga

Mit rejt a termék doboza? 4 db sarokrögzítő

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "4 db sarokrögzítő 5-22 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: