Betöltés...

Hammersmith Air Storm akkumulátoros porszívó és kompresszor

Ár: 22.990 Ft

Hammersmith Air Storm akkumulátoros porszívó és kompresszor Vezeték nélküli és bárhol használható: autóban, otthon vagy útközben! Eltávolítja a szennyeződéseket a résekről, kárpitozott bútorokról, munkafelületekről, illesztésekről vagy hornyokról.  Porszívó & kompresszor - A porszívó és a kompresszor kombinációjával pillanatok alatt elérheti a kívánt eredményt!

Praktikus akkus kéziporszívó
Eltávolítja a szennyeződéseket a kocsiban
Tisztítsa meg az ablakok fugáit
A szennyeződés és a szőr eltávolítása a kárpitozott bútorokról
Mountain-bike felpumpálása
Fújja fel újra a motorkerékpár gumiabroncsait
Focilabda felfújása
Felfújható csónak használatra kész - pillanatok alatt

10,3 bar teljesítményű légkompresszor  -  A Hammersmith Air Storm HEPA szűrővel rendelkezik, ami egyszerűen mosható és egymás után újra használható. Az Air-Storm magabiztosan felfúj minden labdát, minden bicikligumit, minden motorkerékpár-gumit, sőt akár még az autógumit is. Fújja fel könnyedén gumicsónakját, fújjon levegőt a karúszókba és a felfújható kerti székbe! Sokoldalú LED kijelző és 5 előre beállított nyomáserősség -  A sokoldalú LED-es kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, mérhető vele a nyomás. Az AirStorm 5 különböző, előre beállított nyomáserősséggel rendelkezik, a személyautótól egészen a labdáig. Bármilyen kívánt nyomásértéket pontosan beállíthat, a többit pedig rá is bízhatja az Air-Stormra! Kábel nélkül -  Kábel nélkül, otthon és útközben is használható, hála a töltöttségi mutatóval ellátott lítium-ionos akkunak.Praktikus LED világítás -  Hammersmith AirStorm beépített LED világítása ott biztosít fényt, ahol a legnagyobb szüksége van rá.Vészhelyzet esetén -  Az SOS fényt használhajta az elakadásjelző megerősítésére is. Tegye magát vészhelyzet esetén még inkább láthatóvá!Cserélhető tartozékokkal

Minikefe
Precíziós fúvó
Bútorkefe
Mosható HEPA szűrő

Hammersmith Air Storm csomag tartalom

1 x Hammersmith AirStorm
1 x portartály
1 x Hepa szűrő
1 x résfúvóka
1 x mini kefe
1 x felületi kefe
1 x USB töltőkábel
1 x sűrített levegő tömlő
2 x tűszelep
1 x szelepadapter

TermékleírásA Hammersmith Air Storm az akkumulátoros porszívó és kompresszor 2 az 1-ben kombinációja!Vezeték nélküli és bárhol használható: autóban, otthon vagy útközben! Eltávolítja a szennyeződéseket a résekről, kárpitozott bútorokról, munkafelületekről, illesztésekről vagy hornyokról. Csatlakoztassa a légkompresszorcsövet, és rövid idő alatt bármely lapos labdát újra gömbölyűvé varázsolja. Pumpálja fel könnyedén karúszóit!A Hammersmith Air-Storm vezeték nélküli és ezáltal mobilis/hordozható. Soha többé nem kell semmit sem szédülésig fújnia, vagy a biciklipumpával bajlódnia.A Hammersmith Air Storm HEPA szűrővel rendelkezik, ami egyszerűen mosható és egymás után újra használható. Az Air-Storm magabiztosan felfúj minden labdát, minden bicikligumit, minden motorkerékpár-gumit, sőt akár még az autógumit is. Fújja fel könnyedén gumicsónakját, fújjon levegőt a karúszókba és a felfújható kerti székbe!Az átlátható LED-es kijelzővel könnyedén ellenőrizheti az akkutöltöttséget és a guminyomást. Az 5 előre beállított nyomási fokozattal akár az autó, akár a labda is nyomásbiztos lehet. Állítsa be mindig pontosan a kívánt guminyomást A nyomásszint elérése után az Air-Storm automatikusan és biztonsággal leáll.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Áramátalakítók, áramfejlesztők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hammersmith Air Storm akkumulátoros porszívó és kompresszor" című hirdetést látja. (fent)