Betöltés...

3 db 100 ledes napelemes mozgásérzékelős kültéri lámpa, 270 fokos

Ár: 7.990 Ft

3 db 100 ledes napelemes mozgásérzékelős kültéri lámpa, 270 fokos világításErős, megbízható kültéri világításra vágysz?Ne keresgélj tovább!
Megvilágítanád házad, kerted, udvarod, alsóépületed, üzleted környékét, de nem akarsz hagyományos lámpákkal kínlódni? A régi típusú fényforrások gyakran kiégnek, nem adnak elég fényt, ráadásul felszerelésük is nehézkes.
Fedezd fel azt a megoldást, amivel óriási erővel világíthatsz úgy, nem kell körbekábelezned az egész udvart. Elhoztuk számodra a kültéri LED lámpák legújabb változatát!
100 LED-ES NAPELEMES LÁMPAautomatikusan felkapcsol, ha szükség van rá!A 100 LED-es napelemes, mozgásérzékelős lámpa a korábbi népszerű szolárlámpák továbbfejlesztett típusa: még brutálisabb fényerőt nyújt, 270°-os fénynyaláb és nagyobb érzékelési hatótáv mellett.
Hogyan működik?
A vadonatúj 100 db hidegfehér SMD LED-del ellátott fényvetővel mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy tervezték meg, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd.
Akaszd vagy csavarozd fel a falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

A lámpát beépített fény- és mozgásszenzorral látták el. Amint 8 m-es közelébe érsz, sötétedés után automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol.
A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 270°-os fényt bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.
A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükséged a használatához.
Az erős 1200 mAh-s akkumulátor és modern napelem szavatolja, hogy egy feltöltéssel akár 8 órán át üzemeljen.
Jó hír, hogy borúsabb, felhősebb időben is tud töltődni, így az őszi-téli időszakban is kitűnően használhatod. Ajánlott felhelyezési magassága 2-2.5 méter.
3-féle üzemmód igényeidnek megfelelően
A napelemes szolárlámpán 3 különböző világítási üzemmódot is beállíthatsz a bekapcsológomb többszöri megnyomásával.

Az első, közepes világítási móddal folyamatos, állandó erejű fényhez jutsz. A második, jelzőfény móddal alapjáraton egy halványabb fényt kapsz, mozgás esetén teljes fényerőre vált a világítás. A harmadik üzemmódban csak akkor világít a lámpa, ha mozgást érzékel 8 méteres körzetben. Ez utóbbi mód használata javasolt a legjobb üzemidő érdekében.
Erős, időjárás-álló készülékház
A lámpa strapabíró készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is.
Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. Így nem szükséges le-fel szerelgetned, folyamatosan biztosítja számodra a megfelelő fényáradatot.
Képes elriasztani a betörőket, besurranókat is
A mozgásérzékelős LED lámpával egy óvatlan betolakodót, besurranót is könnyen megrémíthetsz. A hirtelen felkapcsoló, erős fény valósággal a frászt hozza a betörőkre!
Ugyan ki kockáztatna egy lebukást erős fényár közepette? A tapasztalatok szerint a legtöbb bűnöző a lámpa felkapcsolását követően hamar elmenekül a helyszínről. Védd meg vele otthonod, üzleted, tulajdonod!
Otthoni, céges, üzemi használatra is kiváló
Világíts meg olyan zugokat is odakint, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Mostantól soha többé nem kell a sötétben közlekedned a kertben, házad, garázsod körül!
A lámpát otthoni és céges használatra is ajánljuk. Üzletek, boltok elé, kerthelyiségekhez, telephelyekre egyaránt ideális. Egy egyszeri befektetés után plusz üzemeltetési költség nélkül, takarékosan világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél!
Élvezd a kiemelkedő fényerőt, egyszerű kezelhetőséget egész évben az új napelemes LED lámpával!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "3 db 100 ledes napelemes mozgásérzékelős kültéri lámpa, 270 fokos" című hirdetést látja. (fent)