Betöltés...

KETER PATIO BENCH MŰANYAG KERTI PAD/TÁROLÓ 227L - Fehér

Ár: 72.439 Ft

Termék méretei [cm]:  138,6x63,5x88
 
Csomag mérete [cm]: 131x75x18,5
 
Nettó tömeg [kg]:16.5

A PATIO BENCH tároló ötletes megoldás mindazok számára, akik elegáns, de praktikus módon szeretnék kialakítani a kertjüket. A nagy kapacitásának köszönhetően nem csak a pokrócok és a párnák, de még a szabadidő eszközök is elférnek a tárolóban. Mindemellett a természetes fára emlékeztető felület tökéletesen kiemeli a kert szépségét és stílusát.
A praktikus és egyben dekoratív megjelenésű tárolóval duplán jól járhatsz. Egyrészt, a nagy kapacitásának köszönhetően (227 liter) telepakolhatod pokrócokkal, párnákkal vagy éppen szerszámokkal, az egyedi igényeidnek megfelelően. Másrészt, a tetejét lecsukva, kényelembe is helyezheted rajta Magadat, lévén a tároló egyben padként is funkcionál. A természetes fára hajazó küllem harmóniát alkothat a kerted kisugárzásával, ami nem egy utolsó szempont, ha nemcsak praktikusan, hanem esztétikusan kívánod kialakítani az udvart.

A termék UV-, fagy- és hőálló, tehát az időjárási viszontagságok nem tehetnek kárt benne. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a hosszú élettartam garantálható, valamint a tárolónak nyugodtan fix helyet biztosíthatsz, mivel sem télen, sem nyáron nem kell elköltöztetned - óvva a napfénytől vagy éppen a zimankótól. Az elégedettségedet csak fokozhatja az a szabad szemmel is jól látható tény, hogy a kellék segítségével rendet teremthetsz úgy, hogy közben az esztétikusság oltárán is áldozol, hála a szemeket gyönyörködtető megjelenésének



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KETER PATIO BENCH MŰANYAG KERTI PAD/TÁROLÓ 227L - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv