Betöltés...

Akkus csavarhúzó HOTO QWLSD001 3.6V, kék

Ár: 21.990 Ft

Praktikus csavarhúzót keres, amely megkönnyíti munkáját? Szerelje fel magát a HOTO QWLSD001 akkus precíziós csavarhúzóval, amely lehetővé teszi a csavarok hatékony becsavarását és eltávolítását, és tökéletes a kezdők számára. Az erős motor akár 220 ford./perc sebességgel működik, a csavarhúzó pedig állítható nyomatékot kínál. Teljesen feltöltve akár 1000 csavart is be tud csavarni, és 12 darab S2 acélból készült bitet tartalmaz.

Felhasználóbarát
A HOTO QWLSD001 akkus precíziós csavarhúzó tartós műanyagból és TPE gumiból készült. Így rendkívül strapabíró és sérülésálló, ugyanakkor magas felhasználói kényelmet is biztosít. Alacsony, 250 g-os súlyának köszönhetően a csavarhúzó nem okoz kényelmetlenséget munka közben, 2 praktikus gomb pedig kényelmes kezelést garantál. Az egyik lehetővé teszi a csavar behelyezését, míg a másik lehetővé teszi a csavar kicsavarását.



Erőteljes munka
Az erős motor akár 4 N⋅m nyomatékot és nagy sebességet biztosít. A modell előnye a tartós, 1500 mAh kapacitású akkumulátor is, amely hosszú üzemidőt garantál. Ha teljesen feltölti a készüléket, akár 1000 csavar behajtását teszi lehetővé! A beépített USB-C port lehetővé teszi az áram kényelmes megújítását.



Állítható nyomaték
Intelligens chippel és speciális tárcsával testre szabhatja a QWLSD001 működését és beállíthatja a készülék nyomatékát. Az első szint hangszóró vagy számítógép javításához lesz megfelelő, a második szint lehetővé teszi a polc lecsavarását, a harmadik szint pedig barkácsoláshoz. Szükség esetén teljesen kikapcsolhatja a készüléket – a Safety Lock mód megakadályozza a véletlen beindítást.



12 bitet tartalmaz
A mellékelt bitek kiváló minőségű S2 acélból készülnek, keménységük pedig 60 HRC. Egy további környezetbarát nikkelréteg növeli a rozsdaállóságukat, így a bitek meglepően tartósak és hosszú ideig szolgálnak. A készülék alján lévő lyukak lehetővé teszik az összes bit tárolását, így nem kell attól tartani, hogy elvesznek.

További jellemzők
A csavarhúzó praktikus LED-es háttérvilágítással rendelkezik, amely akkor hasznos, ha sötét helyiségben dolgozik. A háttérvilágítás nem vet árnyékot, és a gomb elengedése után 10 másodperc elteltével kikapcsol. Egy másik figyelemre méltó jellemző a beépített fejlett áramkör, amely észleli, hogy egy csavar ki van-e már kicsavarva, és automatikusan leállítja a forgást. Ez megvédi a csavarokat a sérülésektől és megakadályozza a felhasználó sérülését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Akkus csavarhúzó HOTO QWLSD001 3.6V, kék" című hirdetést látja. (fent)