Betöltés...

Sodort acélhuzalos nylon vágózsinór fűkaszához 2,4 mm átmérővel, 50 méter

Ár: 2.990 Ft

Sodort acélhuzalos nylon vágózsinór fűkaszához 2,4 mm átmérővel, 50 méter 



Az 50 méteres 2,4 mm-es acélhuzalos nylon vágózsinór ideális választás minden fűkasza tulajdonosnak, aki hatékonyan és pontosan szeretné nyírni kertje füvét vagy az elszaporodott gazt. Ez a magas minőségű vágózsinór kiválóan alkalmas a legkeményebb feladatokra is, biztosítva a tartósságot és a hatékony vágást.


Az acélhuzal és a nejlon kombinációja biztosítja a zsinór erős és rugalmas tulajdonságait, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors fűnyírást, még vastagabb szárú növényzet esetén is. Az 50 méteres hosszúság elegendő mennyiséget biztosít ahhoz, hogy hosszú ideig használhassa fűkaszáját anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene a zsinórt.


Az egyenletes és sima feltekert huzal könnyen kezelhető, és kiválóan illeszkedik a fűkasza dobjához, így gyorsan és könnyedén cserélhető. A 2,4 mm-es vastagságú zsinór széles körben alkalmazható, és megfelelő a legtöbb kerti fűkasza számára. A vágózsinór alkalmas mindenféle kerti munkára, beleértve a fűnyírást, a bozótvágást és az ágvágást is.


Tulajdonságok: 




Magas minőség
Tartós anyaghasználat
Univerzális méret
Sokoldalú felhasználás
Nagy szakadás- és kopásállóság
Anyag: acél és műanyag
Típus: sodort acélhuzal műanyag borítással
Hossz: 50 méter
Átmérő: 2,4 mm
Súly: 0,5 kg


A csomag tartalma:



1 tekercs/50 m vágózsinór




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Sodort acélhuzalos nylon vágózsinór fűkaszához 2,4 mm átmérővel, 50 méter" című hirdetést látja. (fent)