Betöltés...

Napelemes, ultrahangos vakond és kártevő riasztó, 2 db-os szett

Ár: 4.590 Ft

Napelemes, ultrahangos vakond és kártevő riasztó, 2 db-os szett 



A frissen vágott gyep tetszetős látványát vakondtúrások teszik kevésbé esztétikussá? Vagy feltűnt, hogy rágcsálók kószálnak a kertjében kellemetlenségeket hagyva maguk után? Gyorsan és hatékonyan leszámolhat ezzel a problémával! Szerezzen be és mielőbb telepítsen napelemes kártevő riasztót, amely erős, de az emberi fül számára szinte hallhatatlan ultrahangos hanghatással riasztja el a „hívatlan vendégeket”.


Az ultrahangos leszúrható vakond- és rágcsálóriasztó egy rendkívül hatékony eszköz, melyet kifejezetten vakondok és rágcsálók távoltartására terveztek. A kerti területek védelmére szolgál, és segít megelőzni az állatok által okozott károkat, például az ásást, rágást vagy a növények károsítását. Az eszköz napenergiával működik, ami környezetbarát és gazdaságos megoldást kínál.


A kártevő riasztó ultrahangos technológiát alkalmaz, amely 35 másodpercenként számukra zavaró hangfrekvenciákat bocsát ki, kellemetlenné téve a riasztóval ellátott területen való tartózkodásukat, így eltántorítja őket a területtől.
A készlet hatótávolsága rendkívül nagy, kétszer 15 méteres sugarú körben,
akár 850m2-en is képes hatni, biztosítva ezzel a kert teljes területének védelmét.


Az eszköz leszúrható kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető a talajba, így diszkréten illeszkedik a környezetbe. A napenergiával működő rendszer gondoskodik arról, hogy az eszköz folyamatosan működjön, anélkül, hogy külső áramforrásra lenne szükség. A készülék a dobozból kivéve, telepítést és bekapcsolást követően, azonnal használható.


A napelemes riasztó ideális választás minden olyan kerttulajdonos számára, aki hatékony és környezetbarát megoldást keres a kártevők okozta problémákra. Rendszeres használatával megelőzhetőek az okozott károk, és a kertet hosszú távon védve tudhatja. Az eszköz kiválóan alkalmazható kültéren kisebb-nagyobb kertekben, játszótereken, nyaralóknál vagy otthona udvarán.


Tulajdonságok: 




Beépített napelem
Ultrahangos riasztás
Vízállósági szint: IP65
35 másodpercenként sugárzás
Akár 850 m² hatótávolság
Talajba szúrható
Könnyen telepíthető
Frekvencia: 400-1000 Hz
Méret: 11×11×36 cm
Súly: 110 g / egység


A csomag tartalma:



2 db napelemes kártevőriasztó




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Napelemes, ultrahangos vakond és kártevő riasztó, 2 db-os szett" című hirdetést látja. (fent)