Betöltés...

Deli Tools 28 részes szerszámkészlet EDL1028J

Ár: 11.486 Ft

Háztartási szerszámkészlet Deli
A Deli szett 28 olyan eszközt tartalmaz, amelyet biztosan használni fog. Akár szekrényt, akár konyhai kiegészítőket vagy lámpát szerel össze, az EDL1028J szerszámkészletet hasznosnak fogja találni ezekben és hasonló helyzetekben. A készlet minden eleme egy praktikus tokban van elhelyezve, amelynek köszönhetően tárolásuk egyszerű és kényelmes lesz. A készlet a következőket tartalmazza: kés állítható pengehosszúsággal, 10 tartalék penge, 3 m hosszú víz- és tűzálló szigetelőszalag, 2 m hosszú tekercselt mérőszalag, 2 csavarhúzó csúszásmentes markolattal, rozsdamentes acél fogó, szénacél kalapács, állítható kulcs (8") krómozott kivitelben, tűzálló teflonszalag, nylon kötőfűző, 6 darab nikkelezett hatlapos villáskulcs készlet, rozsdamentes acél csipesz és korrózióálló feszültségmérő 100-500 V-os foglalatokhoz.
Törőpengés kés és tartalék pengék
Az ollót sikeresen fogja használni papír, csövek, bőranyag vagy deszka vágására. Az ABS kivitelnek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmes a használata, a tartós SK5 penge pedig garantálja a pontosságot. Ezenkívül a kés speciális zárral van ellátva a sérülések elkerülése érdekében. A kés 8 részből áll, így hosszú ideig használhatja. Mindössze annyit kell tennie, hogy a penge egy részét letöri a kijelölt helyen, amikor már nem éles. Hogy ne vágja meg magát, használja a kés végén lévő műanyag védőt. Ha szükséges, használja a mellékelt szénacél pengéket. A csomag 10 darab, egyenként 15 darabos darabot tartalmaz.
Szigetelőszalag, teflonszalag és mérőszalag.
A készletben talál egy szigetelőszalagot, amelyet többek között a kábelek végeinek összekötésére fog használni. Ellenáll a tűznek, a nedvességnek és a kopásnak. Hossza 3 méter. A PTFE-ből (teflon) készült szalag hasznos a csőcsatlakozások tömítéséhez. Ezenkívül ellenáll a korróziónak. A csomagban talál egy 2 m-es mérőszalagot is, amely mindennap hasznos lesz a különböző mérésekhez. Behúzható kialakításának köszönhetően könnyen tárolható, hordozható és használható.
Hajtók, fogó, feszültségmérő
A laposfejű csavarhúzó és a Phillips csavarhúzó tartós anyagokból készült. A matt markolatok csúszásmentesek, ami kényelmessé teszi a használatukat. A nyél végén található erős mágnes biztosítja a stabilitást. A fogó 45-ös típusú szénacélból készült, a PVC műanyag nyél pedig megakadályozza a szerszám csúszását és kényelmes használatot biztosít. A fogó keménységi szintje 54-62HRC, ami garantálja a pontos vágást. A teszter lehetővé teszi a feszültség ellenőrzését 100-500V között. Anyaga 40Cr keménységi szintű anyagból készült. A nikkelezett kivitel tartósságot és korrózióállóságot biztosít. Ezenkívül használata egyszerű és kényelmes.
Állítható csavarkulcs és ácskalapács
A 200 mm hosszú állítható csavarkulcs acélból készült, és krómozott felületének köszönhetően korrózióálló. Állítási funkcióval is rendelkezik, valamint egyszerűen és kényelmesen használható. Az ácskalapácsot masszív szénacélból készült konstrukciója különbözteti meg. A csúszásmentes nyél stabilitást és kényelmet biztosít használat közben.
Hatoskulcsok, keskeny csipeszek, zsinórkötegek
Ez a készlet 6 darab forgókulcsos hatlapos csavarkulcsot tartalmaz. Alkalmasak mérőszerszámokhoz, órákhoz stb. Nejlonnal kikészítve tartósak és korrózióállóak. A vékony rozsdamentes acél csipeszek ellenállnak a hajlításnak és tartósak a gumiborításnak köszönhetően. A csipeszek viszont nejlonból készültek, és magas tűzállósággal rendelkeznek. Használhatja őket kábelkötegek, csövek, tömlők vagy vezetékek összekötésére.
Csomag tartalma:FeszültségmérőSzigetelőszalag 3m2 m-es mérőszalagPhillips csavarhúzó PH1 x 75mm1x hornyos csavarhúzó 5x75 (mm)Kés 18 mm-es műanyag nyéllelKéspenge 18 mm x10Fémmarkolatú karmos kalapács 0,25 kgSzerszámszervezőHatoskulcs-készlet (1,5, 2, 2,5, 3, 4,5, 5, 5,5, 6) x6Állítható kulcs 200 mm (8 ")TeflonszalagKábelkötegelőKeskeny csipeszSpecifikáció:Márka DeliTermék neve SzerszámkészletModell EDL1028JSzerszámok száma 28Súly 1.930 gMéretek 280 x 240 x 60 mmSzín Sárga

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Deli Tools 28 részes szerszámkészlet EDL1028J" című hirdetést látja. (fent)