Betöltés...

Mélykúti szivattyú 3 - SQIBO - 0,37

Ár: 54.840 Ft

A 3" (három colos, 74 mm átmérővel) SQIBO - 0,37 mélykúti csőszivattyú kivitelezése masszív, karbantartásmentes, széleskörű használatra alkalmas.
Felhasználás:
Ivó- és használati víz szivattyúzására tervezték. Az SQIBO - 0,37 merülő szivattyú praktikus és sokoldalú használata elsősorban méretei miatt lehetséges.
Ez a keskeny szivattyú nagyon keskeny aknákban is használható.A merülő szivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, hétvégi házak, iskolák és gazdasági létesítmények vízvezeték- rendszerének kiépítésére, valamint kerti öntözési rendszerek vízellátásához. Az SQIBO - 0,37 merülő szivattyú kiválóan alkalmas hidrofor tartállyal ellátott házi vízművekhez is.
Ha a mélykúti csőszivattyút olyan aknában, vagy kútban használják, amely kopást előidéző anyagokat is tartalmaz, előfordulhat, hogy az orsó idővel elkopik, és a szivattyú veszít a nyomásából. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikai részét - a teljes szettet ki kell cserélni: orsó, rotor, állórész. Mivel a szett olyan fogyóeszköz, amely akár évekig károsodás nélkül, más esetekben rövidebb ideig tart ki - a felhasználástól függően, a garancia csak a csere munkafolyamatára vonatkozik. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Mélykúti szivattyú 3 - SQIBO - 0,37 " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: