Betöltés...

Automatikusan sötétedő hegesztő szemüveg, napelemes akkumulátorral - véd a törmelékektől és káros ultraibolya sugárzástól (BBV)

Ár: 4.690 Ft

Egy masszív, megbízható védőszemüveget keresel hegesztéshez, kültéri munkákhoz? A gumipántos hegesztő szemüveg hőálló kialakításának köszönhetően megóvja a szemet káros sugaraktól, fénytől, vegyszerektől és az apró törmelékektől is. Az automatikusan sötétedő hegesztő szemüveg sötétségi szintje az adott körülményeknek megfelelően dinamikusan változik, így a munkálatok során fellépő fények nem tudnak kárt tenni a munkavégző szemében. A hegesztési folyamat végeztével a sötétítés automatikusan elmúlik, ezért a szemüveget nem szükséges felhajtani. A szemüveg tükre karc- és ütésálló bevonattal rendelkezik, a szemüveg műanyag pántja pedig bármikor lecserélhető flexibilisen állítható gumipántra (tartozék). Az orrhíd a lágy gumis kialakításnak köszönhetően stabil és kényelmes viselést biztosít. Főbb jellemzők: Hegesztő szemüveg Tápellátás: Li-ion akkumulátor, napelemes töltéssel Szín: fekete Méret: 15x6,5x1 cm Automatikus sötétülési idő: 1/10000s Sötétségi fokozat: világos: DIN4; sötét DIN11 Működési hőmérséklet: -10°C / +65°C 2 db fényszenzor Beépített napelem Tartozék gumipánt Vegyszer- és hőálló termék Lencse: lánghegesztő bevonat, karc- és ütésálló

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Automatikusan sötétedő hegesztő szemüveg, napelemes akkumulátorral - véd a törmelékektől és káros ultraibolya sugárzástól (BBV)" című hirdetést látja. (fent)