Betöltés...

Leica Disto X4 Lézeres távolságmérő - 150 m

Ár: 248.370 Ft

A Leica Disto X4 távolságmérő kifejezetten az ipari felhasználóknak szánt lézeres távolságmérő. Mi sem bizonyítja ezt, mint az IP65 szabványnak megfelelő nagyon masszív ház, mely 100%-ig víz és porálló. Funkciói között a megszokott összeadás/kivonás, terület/térfogat számításon kívül szögmérésre is képes (függőleges tartományban, vízszintesen csak Leica DST360 szettel).
A Disto X4 távolságmérő mérési hatótávolsága 150 méter, ± 1.0 mm mérési pontosság mellett, ráadásul a beépített digitális célkeresőnek (kamera) köszönhetően a legerősebb napfényben is látható, hogy a lézerponttal hova mutat. A kamera képe 4X-en nagyítható, így a még távolabb lévő pontokat is kényelmesen lehet megmérni.

A Leica Disto X4 is, mint most már az összes többi Disto távolságmérő Bluetooth adatátvitelre képes, azaz a méréseket okostelefonra és táblagépre át lehet küldeni. A gyors felméréshez és vázlatkészítéshez töltse le az ingyenes Disto Sketch vagy a Disto Plan alkalmazást, (utóbbinak vannak fizetős részei) kapcsolja össze a távolságmérővel és méretezze a vázlatot.

Fontos megemlíteni, hogy a Disto X3 és X4 távolságmérő térbeli pontok mérésére is képes, azaz a térben bármilyen két pont között képes távolságot mérni! Ennek a funkciónak az eléréséhez a Leica DST 360 szett szükséges!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Leica Disto X4 Lézeres távolságmérő - 150 m" című hirdetést látja. (fent)