Betöltés...

Nico Hordozható nagynyomású autómosó szett holm1066

Ár: 11.990 Ft

Vezeték nélküli hordozható nagynyomású mosó:


A maximális üzemi nyomás ezen a nagynyomású mosón 500 PSI/6,0 MPA, a maximális vízbemeneti nyomás pedig 1 MPA, a vízáramlás sebessége pedig 300 l/h. Ez a hordozható nagynyomású mosó egy 48 V-os lítium akkumulátorral rendelkezik, ami nagy teljesítményt nyújt. Vezeték nélküli, könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti. Autók, teherautók, motorkerékpárok, felhajtók, kerítések és kerékpárok néhány perc alatt megtisztíthatók ezzel a magasnyomású mosóval.


5 az 1-ben emberközpontú fúvóka:


A magasnyomású mosónk 5 az 1-ben állítható fúvókával rendelkezik: 0, 15, 25, 40 fokú sugárminták és 0 nagynyomású fúvóka.


Emellett kínálunk egy 180 fokos forgatható fúvókát is.


Ne habozzon állítani a fúvókát az összes kültéri tisztítási igénynek megfelelően, beleértve a különféle járműveket, mérnöki járműveket és mezőgazdasági gépeket, valamint az épületek külső falait, padlóit, fürdőszobáit, úszómedencéit, ajtóit, ablakait és a nehezen tisztítható sarkokat.


Ez a akkumulátoros magasnyomású mosó kb. 9,9 fontot nyom, és 16,4 láb hosszú tömlővel rendelkezik, amely könnyen tárolható.


Az akkumulátoros magasnyomású mosók a hagyományos víznyomásos mosókhoz képest nem korlátozzák a egyéb kábelekkel a használatot.


Tartozékok:



nagynyomású mosó
akkumulátor
48Vf töltő
2 fuvókafej
fúvóka tisztítószer tartállyal
szűrő
5m szívótömlő kosárszűrővel
gyorscsatlakozó


Általános jellemzők:



Tápellátás típusa: Akkumulátor
Teljesítmény: 120 W
Maximális nyomás: 6 MPa
Maximális áramlás: 300 l/h




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nico Hordozható nagynyomású autómosó szett holm1066" című hirdetést látja. (fent)