Betöltés...

BLACK klíma töltő mérő készlet - 27515

Ár: 45.990 Ft


Mikor kell egy ilyen? Szinte mindig



Klíma töltő mérő készlet pont itt, pont most



Pont szükséged lenne egy eszközre, mellyel megvizsgálhatod a klíma berendezéseket? A BLACK klíma töltő mérő készlet kiváló teljesítményt és pontosságot nyújt, ha alapos klíma átvizsgálásról van szó.



A készletet R22, R134 és R12 hűtőközegekhez tervezték. A manométerek két skálával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a magas nyomás (0-500 PSI), az alacsony nyomás (0-350 PSI) és a negatív nyomás (0 ~ 30 in/Hg) mérését. Ezáltal lehetőséged van a klímaműködés alapos ellenőrzésére és diagnosztizálására.



A készlet tartalmaz egy dupla órát kémlelőüveggel, amely lehetővé teszi a könnyű olvasást és a pontos adatok nyomon követését. A három különböző színű, körülbelül 140 cm hosszú kábelek lehetővé teszik a megfelelő mérési pozíciók elérését és a könnyű hozzáférést a különböző klímarendszerekhez.



Kezdj bele a klímázásba vagy cseréld le eddig használt eszközödet. Ez a készlet ideális választás mind az amatőröknek, mind a szakembereknek, akik professzionális szinten szeretnének dolgozni a klímaműszerekkel. Itt az idő! Rendeld meg most és 2-3 nap alatt kiszállítjuk otthonodba.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK klíma töltő mérő készlet - 27515" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: