Betöltés...

BLACK generátor szabadonfutó szerszámkészlet 25db-os - 14026

Ár: 29.990 Ft


Ennyi kulcsod még soha nem volt az autódhoz



Ezzel a célszerű kulcskészlettel te is könnyedén megjavíthatod autódat



AUTÓSZERELŐI VÉLEMÉNY:



Speciális szerszámkészlet leginkább autóvillamossági műhelyek számára ajánljuk. Ez a készlet, a modern és a régebbi tipusú járművek generátorainak szerelését egyaránt megkönnyíti. 











TERMÉKLEÍRÁS:



Szerszámkészlet nem lehet ennél praktikusabb és okosabban összeválogatott! Ez a 25 darabos generátor szabadonfutó szerszámkészlet rengeteg különféle méretű bitet és többféle – a mindennapokban fontos méretű – dugókulcsot tartalmaz.



Ezeknek az eszközöknek a segítségével gyorsan és könnyedén el tudod távolítani a szabadonfutó tárcsáit meg tudod őket javítani vagy ha kell pillanatok alatt kicseréled. A készlet használható: Audi, BMW, Fiat, Ford, Mercedes, Opel, Porsche, Renault, Peugeot, Seat, Skoda, Volvo, VW autókhoz is. A kulcskészletet masszív, fémből készítettük ezért még te sem tudod majd eltörni, és tartalmazza a szükséges csavarkulcsokat, kulcsokat és sapkákat, hatszögletű aljzatokat is, illetve egy adaptert.



Szerezd meg most ezt a szenzációs kombinált generátor szabadonfutó szerszámkészletet, melyet piros műanyag tartóval együtt szállítunk, így a rendszerezése sem lesz majd gond. Ha ma megrendeled 3 nap múlva nálad lehet.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK generátor szabadonfutó szerszámkészlet 25db-os - 14026" című hirdetést látja. (fent)