Betöltés...

WILO Plavis 013-C-2G kondenzvíz átemelő szivattyú, 230V

Ár: 53.989 Ft

WILO Plavis 013-C-2G kondenzvíz átemelő szivattyú, 230V

WILO Plavis 013-C-2G kondenzvíz átemelő szivattyú, 230V A Wilo-Plavis 013-C mellett alacsony energiafogyasztása, könnyű telepítése és gyors karbantartása szól. A csatlakoztatásra kész kivitel a megbízható szintméréssel, vizuális riasztással és a hőfejlesztő berendezéshez manuálisan beállítható riasztási érintkezővel (nyitó/záró) nagyfokú üzembiztonságot kínál. Kompakt kivitelének, modern kialakításának és csendes üzemének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a családi és ikerházas lakókörnyezetekbe. Működése:

Amikor megtelik a tartály (1,1 l űrtartalmú), a szintfelügyelő elektródák beindítják a szivattyút, amely egy tömlőn keresztül kiemeli a kondenzátumot a tartályból. A kifolyócsőbe épített elzáróberendezések megakadályozzák a kondenzátum visszafolyását a tartályba.2,5 pH-értékű vagy annál nagyobb kondenzátumokhoz alkalmas. A tartály leürítéséhez szükséges idő: kb. 15 sAlkalmazás: Kondenzációs technika (olajtüzelésű kazánoknál az átemelő telepet semlegesítő berendezés mögé kell beépíteni) Klíma- és hűtőberendezések (pl. hűtőszekrények, párologtatók)

Speciális jellemzők/alkalmazási előnyök: Egyszerű telepítés a testreszabható hozzáfolyással és forgatható burkolattal rendelkező Plug&Pump-rendszernek köszönhetően Gyors és egyszerű karbantartás a levehető karbantartó fedélnek és a beépített visszacsapó szelepnek köszönhetően Nagyobb üzembiztonság a beépített vizuális riasztásnak köszönhetően Energiatakarékosság az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően Tökéletes illeszkedés az ügyfél környezetbe a modern, kompakt kivitelnek és halk működésnek köszönhetően (< 40 dBA)Kivitel: Automatikus kondenzátum-átemelő telep

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "WILO Plavis 013-C-2G kondenzvíz átemelő szivattyú, 230V" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: