Betöltés...

Kényelmes, vízálló led fejlámpa kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, munkához és bármilyen szabadidős tevékenységhez (BB-21652)

Ár: 4.990 Ft

Ismerje meg az új kényelmes és vízálló LED fejlámpát, ami ideális társ minden olyan helyzetben, amikor szüksége van kézszabad megvilágításra! Ez a praktikus fejlámpa kényelmes viseletet biztosít, így szabadon mozoghat anélkül, hogy aggódnia kellene az elhelyezésért vagy a kényelmetlenségért. Alkalmas kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, munkához és bármilyen szabadidős tevékenységhez, ahol jó láthatóságra van szükség. A vízálló kialakítás lehetővé teszi a biztonságos használatot még nedves környezetben vagy esős időben is, így bátran használhatja akár szabadtéren is. Az állítható fejpánt segítségével könnyen illeszthető minden fejmérethez, és biztosan a helyén marad még aktív mozgás közben is. A LED fényforrásnak köszönhetően erős és hatékony megvilágítást biztosít, így könnyedén navigálhat sötét környezetben vagy végezhet munkát kényelmesen és hatékonyan. A kényelmes, vízálló LED fejlámpa műszaki adatai: Anyaga: Strapabíró, könnyű műanyag lumen mennyiség: 350 LM tápegység: újratölthető 1200 mAh akkumulátor kapacitás Töltés: USB Type-C fényaktiválás mozgással: igen LED: szalagonként 40 COB LED + 1 XPE LED IPX4 vízálló 6 világítási mód töltési idő kb. 4 óra munkaidő: 3-8 óra munkamódtól függően fénytartomány: 50 m2-ig csúszásmentes anyag: igen fekete szín esésállóság: 2 méterig kopásálló: erős gumi szerkezet vezérlőpanel magassága: 3,2 cm fejpánt magassága: 2,4 cm szalag állítás: 50-80 cm (maximális nyújtásnál Állítható fejpánt: Illeszkedik minden fejmérethez Vízállóság: Biztonságos használat nedves környezetben vagy esős időben is Ideális társ kempingezéshez, túrázáshoz, horgászáshoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez Fedezze fel az új kényelmes és vízálló LED fejlámpa előnyeit, és tegye könnyebbé és biztonságosabbá a sötétben való tevékenységeket és munkavégzést!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kényelmes, vízálló led fejlámpa kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, munkához és bármilyen szabadidős tevékenységhez (BB-21652)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Led
Usb