Betöltés...

Bresser 6x24 OLED Lézeres távolságmérő

Ár: 144.020 Ft

Kettő az egyben: Ez a kompakt, 6x-os nagyítású lézeres távolságmérő egy gombnyomással akár 800 m távolságot és 300 km/h sebességet is mér.

Kiváló minőségű távolságmérő/sebességmérőNagyítás: 1000 m-es látómező: 122,5 mMérési pontosság: ± 0,2 m és ± 0,5 m között.Méretek: Méretek: 109 × 76 × 41 mm / Súly: kb. 230 gTartalmazza a következőket: Távolságmérő, táska, csuklópántKompakt méretek és könnyű kialakításAkár 800 m távolságot is mérAkár 300 km/h sebességet is mér
A BRESSER 6x24 OLED lézeres távolságmérővel megbízhatóan meghatározhatja a távolságot az Ön és egy tárgy, állat vagy épület között. A készülék használata nagyon egyszerű: egyszerűen kapcsolja be, nézzen át az okulárba, helyezze a retikulát a mérni kívánt objektum fölé, majd nyomja meg a gombot. A távolság méterben jelenik meg a kiváló minőségű OLED kijelzőn, a mérési pontosság ±0,2 m és ±0,5 m között van. Az ártalmatlan 905 nm-es lézersugárnak köszönhetően a készülék a másodperc töredéke alatt képes távolságot meghatározni. A célpont akár 800 m távolságból is bemérhető. A távolságmérő mozgó objektumok esetén egy nagyszerű kiegészítő funkcióval is rendelkezik: sebességmérővel. Ennek segítségével egy pillanat alatt meghatározhatja, hogy valami milyen gyorsan mozog Ön felé, Öntől távolodva vagy Ön mellett - akár 300 km/h sebességgel.

Távmérő kiváló minőségű optikával, kézreálló formátumban

Kompakt méreteinek köszönhetően a távolságmérő készülék súlya mindössze kb. 230 g, ezért ideális túrázáshoz, vadászathoz, vitorlázáshoz és más szabadtéri tevékenységekhez. A kisméretű készülék kiváló minőségű optikával is rendelkezik, amely 6x-os nagyítással és 4 méteres távolságból történő közeli fókuszálással rendelkezik. A látómező 7 fokos - vagy más szóval: 122,5 m 1000 m távolságból - ideális a környezet tökéletes áttekintéséhez. A +/- 5 dioptriakompenzáció biztosítja, hogy mindig kristálytiszta képet kapjon. Ezenkívül a kijelző fényereje az aktuális fényviszonyokhoz igazítható. Ha már nincs szüksége a távolságmérő készülékre, egyszerűen helyezze a praktikus tokba, hogy jól védve legyen, amíg újra szüksége van rá.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bresser 6x24 OLED Lézeres távolságmérő" című hirdetést látja. (fent)