Betöltés...

17in1 multifunkciós szerszám rozsdamentes acélból - balta, kalapács, fogó, fűrész, csavarhúzó és sok más funkció - fekete (BB-21636)

Ár: 6.990 Ft

A multifunkciós eszköz a legjobb társ minden kalandhoz és mindennapi tevékenységhez. Ez a 17 az 1-ben multitszerszám minden helyzetben segítségedre lesz túrázás, kempingezés, horgászat, munkavégzés vagy akár kertészkedés közben. Egy eszköz, amely mindent tud, amire szükséged lehet. A multiszerszám 17 különböző beépített eszközt tartalmaz, beleértve a baltát, a fogókat, a csavarhúzót, az imbuszkulcsot, a kupaknyitót, a fűrészt, a zsebkést, a kalapácsot, és a drótvágót. Az eszköz biztonságos használatot biztosít. Rendelkezik egy fogantyúzárral, amely megakadályozza az eszköz véletlen kinyitását, valamint szilikon védelemmel ellátott fejszefejlével. Az eszközhöz tartozik egy erős tok, amelyet tépőzárral lehet zárni. A toknak van egy speciális füle, amellyel a nadrágövünkre vagy hátizsákunkra tudjuk rögzíteni. Az eszköz kompakt méretei pedig csak 17,5 cm hosszú, és mindössze 376 g súlyú, mégis tartalmazza a 17 eszközt. Ráadásul könnyedén rögzíthetjük a övünkre. Nincs több túltömött hátizsák a vad természetben. Innentől kezdve több helyed van és mindig kéznél van az eszköz. A multifunkciós eszköz főbb jellemzői és előnyei: Szín: fekete Anyag: legmagasabb minőségű rozsdamentes acél Méretek: 9,2 x 17,5 x 3,5 cm Súly: 376 g Súly a csomagban: 422 g A csomag tartalma: Multifunkciós eszköz Tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "17in1 multifunkciós szerszám rozsdamentes acélból - balta, kalapács, fogó, fűrész, csavarhúzó és sok más funkció - fekete (BB-21636)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: