Betöltés...

Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox

Ár: 81.794 Ft

A legerősebb búvárszivattyú-modell a Multi IP sorozatból. Az 1200 W-os motor maximum 44 méter magasra képes vizet szállítani, ami azt jelenti, hogy a nyomás a szivattyú kimeneténél több mint 4 bar. A szivattyú tényleges teljesítménye 3-4 sprinkler egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé.
A Multi IP 1200 szivattyú könnyű és könnyen használható. A víztömlő könnyen csatlakoztatható a szivattyú tetején található gyári konnektorhoz. Később csak akassza fel a szivattyút egy kötélre, és merítse vízbe. A szivattyút tiszta víz szivattyúzására tervezték, homokszemcsék nélkül, amelyek a szivattyú járókerekének idő előtti kopásához vezethetnek. Nincs szükség a szivattyú működésének folyamatos ellenőrzésére. Védelmet nyújt egy úszó a szárazonfutása ellen és a motor hővédelmére.
Az ilyen típusú szerkezet a legjobb választás, ha kertet vagy pázsitot szeretnénk öntözni, és búvárszivattyút kell választanunk. Ha kétségei vannak abban, hogy ez a szivattyú jó választás az Ön számára, kérjük, hívjon vagy írjon nekünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ilyen típusú szivattyúk értékesítésében.

A MUTI IP 1200 INOX búvárszivattyú további előnyei:


A szivattyú dugós elektromos kábellel van felszerelve.
A 1200 W-os motor tekercsében hővédelem található.
A szivattyú fém járókerekes, a ház részben fém, részben műanyag.
A szivattyú szélessége mindössze 18 cm, köszönhetően annak, hogy a nyomónyílás a fedél felső részén található.
A szivattyúhoz mellékeltek egy használati útmutatót, amely segít a berendezés biztonságos használatában az élettartam maximalizálása érdekében.
Széles körű felhasználás: pázsit és kert öntözése, elárasztott pincék ürítése, úszómedencék feltöltése és egyebek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox " című hirdetést látja. (fent)