Betöltés...

Springos Takaróponyva, vízálló, UV védelem, 5x8m-es, 210g/m², szürke

Ár: 16.990 Ft

A takaróponyva egyfajta tartós szövet, amelyet tárgyak és anyagok rögzítésére, letakarására, megóvására használnak. Ezzel a ponyvával letakarhatja autóját vagy motorját, megvédve azokat az időjárási viszonyok - eső, jégeső, hó és lerakódó szennyeződés - káros hatásaitól.

A takaróponyva egyfajta tartós szövet, amelyet tárgyak és anyagok rögzítésére, letakarására, megóvására használnak. Ezzel a ponyvával letakarhatja autóját vagy motorját, megvédve azokat az időjárási viszonyok - eső, jégeső, hó és lerakódó szennyeződés - káros hatásaitól. Ugyanígy megvédheti a mezőgazdasági, kertészeti gépeit is, ha nem tudja garázsban, zárt helyiségben tárolni. A ponyvát fészerek, tetőburkolatok, kerti medencék és felújítási területek burkolására is ajánljuk. Ez az erős és rugalmas polietilén anyag különféle típusú rakományok burkolására is alkalmas, amelyek nem lehetnek kitéve nedvességnek, beleértve a tűzifát, szénát és építőanyagokat. A polietilén ponyva kiváló alternatívája a PVC ponyváknak. Sokkal könnyebb, ugyanakkor környezetbarát és vízálló. Az általunk bemutatott termék előnye a megerősített anyagélek és a lap sarkain elhelyezett vastag betétek. Az így kialakított sarkok megakadályozzák a ponyva elszakadását. A könnyű rögzítést a 100 cm-enként elhelyezett alumínium fűzőlyukak biztosítják. Ponyvánk vásárlása jó választás, mert: - A ponyva 210g/m² tömegű műanyagból készült, biztosítva az anyag megfelelő rugalmasságát és tartósságát - ennek köszönhetően akár szabálytalan formájú tárgyakra is feszíthető a burkolat.
- A ponyva könnyű, így nem lesz nehéz letakarnia vele a kiválasztott anyagot, felszerelést.
- A ponyva laminált, nem nyeli el az UV sugárzást, így az anyag nem morzsolódik és nem öregszik. Paraméterek: - Mérete: 5x8m
- Vastagság: 210g/m²
- Anyaga: polietilén
- Vízálló: igen
- Fagyállóság: igen
- Szemek: 11 mm-es alumínium lyuk
- Szín: szürke
- Ezen kívül: UV védelem A ponyva méretei enyhe eltéréseket mutathatnak, amelyek tűréshatára legfeljebb 5%.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Springos Takaróponyva, vízálló, UV védelem, 5x8m-es, 210g/m², szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv