Betöltés...

Einhell AQUINNA 18/28 18V Akkumulátoros Kerti szivattyú (Akku és töltő nélkül)

Ár: 61.680 Ft

Az Einhell AQUINNA 18/28 akkus kerti szivattyúval az áramellátástól függetlenül használhatja otthoni kertjében és zöldjében eső-, kút- vagy ciszternavizet.
Ez pénzt takarít meg és védi a környezetet, mert az AQUINNA kerti szivattyú 18 voltos tápfeszültségről működik.
A kompakt, vékony AQUINNA 18/28 alkalmas zöldfelületek, zöldségágyások vagy kertek öntözésére, öntözésére, pázsitszóró működtetésére, előszűrővel tavakból, patakokból, esőhordókból, esővíz ciszternákból és kutakból való víz kiszívására, ill. technológiai víz ellátása.
Két teljesítményszint közül választhat. BOOST módban teljes teljesítmény és maximális szállítási nyomás érhető el;
ECO módban a szivattyúzás kisebb nyomással történik a maximális akkumulátor-élettartam érdekében.
Akár 25 méteres szállítási magasságával, 6 méteres szívómagasságával és maximum 2800 liter/óra szállítási sebességével az AQUINNA akkus kerti szivattyú teljesítményével is lenyűgöz.
A szivattyú vízbetöltő csavarral és vízleeresztő csavarral van felszerelve a fagy elleni védelem érdekében. Így télen is biztonságosan tárolható.
A hővédelem megvédi a motort a túlterheléstől. Praktikus hordozófogantyújával az akkus kerti szivattyú gyorsan bárhová elvihető.
A kerti szivattyú rögzítőfuratokkal van felszerelve az állandó rögzítéshez egy adott helyen.
Az AQUINNA 18/28 akkus kerti szivattyú működtetéséhez a Power X-Change sorozatból külön beszerezhető 18 voltos akkumulátor szükséges, amelyet az Einhell szerszámokban és kerti felszerelésekben is használnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Einhell AQUINNA 18/28 18V Akkumulátoros Kerti szivattyú (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)