Betöltés...

Rotorazer Saw RT10330

Ár: 16.990 Ft

Rotorazer a többfunkciós fűrész, amely mindenre képes! A Rotorazer Saw annyira innovatív és sokoldalú, hogy építkezésekhez, átalakításokhoz és minden kézműves projekthez használhatja. A Rotorazer fűrésszel mindenki profi módon vág! Úgy tervezték, hogy egy 400 wattos motort tartalmaz egy építőipari minőségű házba, amely tartós, hihetetlenül könnyű és könnyen elfér bármilyen méretű kéz tenyerében. Ez a nagy teljesítményű kézi fűrész több mint 3400 fordulat/perc sebességgel vág. Így a valaha készült legsokoldalúbb, legtartósabb, legkönnyebb és hordozható fűrész.

A Rotorazer Saw használata egyszerű és biztonságos, hüvelykujjal vezérelhető tápkapcsolóval és biztonsági kapcsolóval rendelkezik, amely zárva tartja a fűrészlapvédőt, amíg készen nem áll a vágásra. Három gyorsan cserélhető, borotvaéles vágópengével érkezik (gyémánt, wolfram és acél), mellyel az állítható pengevédőnek köszönhetően sekélyen, közepesen vagy mélyen vághat. A Rotorazerrel teljes mértékben szabályozhatja a pengék mélységét.

Minden alkalommal pontosan a kívánt vágást kapja, tökéletes és precíz. A Rotorazer Saw könnyen használható, sokoldalú, tartós, hordozható, könnyű és erős.

Tartós építési minőségű tok.

 


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rotorazer Saw RT10330" című hirdetést látja. (fent)