Betöltés...

BLACK wolfram csempelyukfúró készlet 8db-os koronafúró csempéhez - 21201

Ár: 13.990 Ft


Burkolólapok sérülésmentes vágása a ragyogó új fürdőszobáért



A BLACK csempelyukfúró készlettel pontos lyukakat készíthetsz csempéidbe



Te is szeretnéd, hogy a fürdőbe vagy konyhába felszerelt csempéd, pontos kivágásokat kapjon? A megrepedt és eltört hidegburkolatok elkerülésében segít neked a BLACK 8 db-os csempelyukfúró készlet.



A dobozban több, különböző wolfram acél koronát találsz, mellyel eltérő méretű lyukakat készíthetsz a még fel nem, vagy már felrakott csempéidbe, kemény burkolóanyagokba. A lyukfűrészek wolfram bevonatú acélból készültek, így a csempelyukfúró embert is megkíméli, nem csak a szétszálló darabkáktól, de a pontatlan fúrástól is. A készletben található központosítóval ellátott adapterek 19 és 22 mm-es méretűek. A koronafúrók méretei 22, 28, 35, 44, 68, 73 mm-esek, és 25mm mélységig készíthetsz velük precíz furatokat.



Tuti tipp: A megfelelő hűtés érdekében, mindig alacsony fordulatszámon kezdj neki a fúrásnak. Így megkímélheted az anyagot és a koronafejek állapotát is. Fontos, hogy a munkát nagyjából 45 fokos szögben, körkörös mozdulatokkal kezdd. A fényes felületű csempe megmunkálásánál is, sarokcsiszolóra érdemes csatlakoztatni a lyukfűrészeket, így a fúró által okozható esetleges karcok esélyét, lenullázhatod.



Legyen szó fürdőszobafelújításról, vagy építkezésről, ha a csempébe vagy hasonló anyagokba kell szabályos kört vágnod, akkor szerezd be ezt a csempelyukfúró készletet. Ne bízd a véletlenre! Rendeld meg ma és 2-3 napon belül nálad is lesz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK wolfram csempelyukfúró készlet 8db-os koronafúró csempéhez - 21201" című hirdetést látja. (fent)