Betöltés...

QBRICK SYSTEM PRO TOOLBOX 2.0 RED ULTRA HD -Tágas szerszámosláda ()

Ár: 11.790 Ft

QBRICK SYSTEM PRO TOOLBOX 2.0 RED ULTRA HD -Tágas szerszámosláda


Ez a moduláris szerszámosláda a kiváló minőség és a praktikum tökéletes egyensúlyát nyújtja. A speciális RED HD színkialakítás tovább növeli az ütésállóságot és a nulla alatti hőmérséklettel szembeni ellenállást, így minden helyzetben megbízhatóan teljesít.
Ezen felül, ennek a doboznak az oldalsó menetei sokoldalú használatot tesznek lehetővé. Más tartozékokat is könnyen csatlakoztathatsz hozzá, vagy akár kampóként is használhatod például hosszabbító kábelek tárolásához.
Kiemelkedő tulajdonságok:


Víz- és Porálló Fedél: A tömített fedél megvédi a szerszámokat a nedvesség és a por ellen. Így bízhatsz benne, hogy eszközeid mindig védettek lesznek.


Moduláris Felépítés: A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy könnyen összekapcsold ezt a szerszámosládát más QBRICK termékekkel, így testre szabhatod a tárolási rendszert.


Oldalsó Csatlakozók: Az oldalsó csatlakozók rugalmas lehetőségeket kínálnak más tartozékok hozzákapcsolásához vagy tárolásához.


Poliamid Elülső Zárókapcsok: A poliamid elülső zárókapcsok megbízhatóan zárnak, garantálva a tökéletes tömítést és védelmet.


Megerősített Testszerkezet: Az erős testszerkezet hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.


Szerszámtálca és Állítható Válaszfalak: A szerszámtálca és a három állítható válaszfal segít a szerszámok rendszerezésében és elrendezésében.


Furatok M8 Méretű Menetekhez: A furatok M8 méretű menetekhez lehetővé teszik kiegészítők rögzítését vagy tárolását.


Ez a moduláris szerszámosláda ideális választás minden műhelyben vagy munkaterületen, ahol fontos a szerszámok védelme és rendszerezett tárolása. A RED HD szín és a funkcionalitás kombinációja garantálja, hogy ez a szerszámosláda mindig készen áll a feladatokra.






TECHNIKAI PARAMÉTEREK

anyag műanyag


szín piros RED HD


teljes súly 3 kg


termék szélessége 45 cm


termék mélysége 33,1 cm


termék magassága 24 cm


csomag mérete 46x34,5x27 cm


csomagolóanyag karton

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "QBRICK SYSTEM PRO TOOLBOX 2.0 RED ULTRA HD -Tágas szerszámosláda ()" című hirdetést látja. (fent)