Betöltés...

Csavarhúzó akkumulátorral és töltővel, 2 x Li-Ion akkumulátor, 2 Ah / 20 V, Red Technic RTWA0033

Ár: 32.686 Ft

MŰSZAKI ADATOK: Márka: RED TECHNIC Modell: RTWA0033 Maximális akkumulátor feszültség: 20V I. fokozat: 0-350 ford./perc Gear II sebességek: 0-1450 ford/perc max. nyomaték: 37 Nm Fogantyú átmérője: 10 mm Akkumulátor kapacitása: 2,0 Ah Akkumulátor típusa: Li-Ion LED lámpa LCD kijelző (a csavarhúzó működési paramétereit mutatja) 21 sebességes kuplung + fúrás Akkumulátor töltési idő: 3 óra A csavarhúzó súlya akkumulátorral: 1,15 kg (0,85 kg + 0,3 kg) A teljes készlet súlya a tokban: 2,5 kg
ALKALMAZÁS: Fúrás vas- és színesfémekben Az ajtó vasalatainak, díszítőelemeinek, stb. Konyhai és fürdőszobai szekrények beépítése Bútorok csavarozása, összecsukható szerkezetek szerelése, vezetőlyukak fúrása Világítások, elektromos aljzatok, stb. Fa és PVC ablakkeretek beépítése, fúrási, csavarozási munkák Szervizmunka Szerelési munka Szellőztető és légkondicionáló rendszerek telepítésével foglalkozik
FELSZERELÉS: Csavarhúzó 2x Li-Ion akkumulátor 2,0Ah / 20V Akkumulátortöltő Rövid bitek készlete (6 db) Bithosszabbítás (1 db) Fúrókészlet (6 db) 2x csavarhúzóval rögzíthető karabiner Szállító doboz Felhasználói kézikönyv HU
KÉNYELMES HASZNÁLAT ÉS SOKOLDALÚSÁG SZÉLES BEÁLLÍTÁSI TARTOMÁNY A csavarhúzó tengelykapcsolóval van felszerelve, amely 21 pozícióban forgatónyomaték-szabályozással rendelkezik a különböző méretű csavarok hatékony becsavarásához különböző anyagokban + külön fúrási pozíció. És egy kétfokozatú kapcsoló is, amely megváltoztatja a csavarhúzó sebességtartományát (0-350 ford./perc / 0-1450 ford.).
LCD KIJELZŐ + MÁGNES A készülék LCD kijelzővel van felszerelve, amely az akkumulátor töltöttségi állapotát és az üzemmódot mutatja: Csavarozás (FWD) / Kicsavarás (REV). Ezenkívül a kijelző kontrasztos háttérvilágítással rendelkezik, amely megkönnyíti a megjelenített értékek leolvasását. Csavarhúzónk a házra szerelt mágnessel van felszerelve, amely kivételes funkcionalitást és könnyű használhatóságot kínál. Ez a mágnes a bitek és csavarok tárolására és biztonságban tartására szolgál, anélkül, hogy fennállna azok elvesztésének vagy szétszóródásának veszélye.
ERGONÓMIA ÉS HASZNÁLATI KÉNYELEM A fogantyú puha csúszásgátló anyaggal lett bevonva, aminek köszönhetően a készülék szilárdan a kézben van és kényelmes a használata. Ezenkívül a munkakényelmet növeli a csavarhúzó kis súlya - 1,15 kg az akkumulátorral együtt. Kézi heveder felszerelésének lehetősége, használata megakadályozza a csavarhúzó kiesését. Ezenkívül a készülék oldalán LED-ek találhatók, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát.
LITHIUM-ION (LI-ION) AKKUMULÁTOROK. A lítium-ion akkumulátorokat nem szabad teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Más típusú akkumulátorokkal ez nem lehetséges, mert akkor az élettartamuk lerövidül az ún. memória effektus. A Li-Ion akkumulátor több mint 80%-os töltöttséget tart fenn több mint 90 napig, ha nincs használatban. Az ilyen típusú akkumulátorok 40%-kal könnyebbek és kisebbek, mint a hagyományosak. A készletben található két elem gondoskodik a zavartalan működésről.
fény A LED háttérvilágítás használata a jobb láthatóság érdekében munka közben nagyban megkönnyíti a csavarozást és a lecsavarást rosszul megvilágított helyeken.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Csavarhúzó akkumulátorral és töltővel, 2 x Li-Ion akkumulátor, 2 Ah / 20 V, Red Technic RTWA0033" című hirdetést látja. (fent)