Betöltés...

Asaka ütközőcsavarhúzó Li-Ion akkumulátorhoz 2Ah / 21V, Powermat ASCD-21VL

Ár: 33.725 Ft

MŰSZAKI ADATOK: Maximális akkumulátor feszültség: 21V Kalapácsos fúró funkció: IGEN I. fokozat sebessége: 0-450 ford./perc 2. fokozat: 0-1650 ford/perc Tokmány átmérője: 10 mm Akkumulátor kapacitása: 2 Ah Akkumulátor típusa: lítium-ion LED lámpa Tengelykapcsoló 18 irányban Tengelyfék Az akkumulátor töltési ideje: körülbelül 1 óra
Maximális fúrási átmérő: Fa: 25 mm Acél: 10 mm Fal: 10 mm
ALKALMAZÁS: Fúrás vas- és színesfémekben Az ajtó vasalatainak, díszítőelemeinek, stb. Konyhai és fürdőszobai szekrények beépítése Bútorok csavarozása, összecsukható szerkezetek összeszerelése, vezetőlyukak fúrása Világítások, elektromos aljzatok, stb. Fa és PVC ablakkeretek, lyukak beépítése Szervizmunka Szerelési munka Szellőztető és légkondicionáló rendszerek telepítésével foglalkozik
FELSZERELÉS: Akkus csavarhúzó 2x 2,0 Ah / 21 V lítium-ion akkumulátor AC gyorstöltő Aljzat készlet (9 db) Fúrókészlet (6 db) Fúrókészlet (6 db) Hosszabbító darab Adapter Szállító doboz Kényelmes kezelés és sokoldalúság Gyors üzemmódváltás Az üzemmód kiválasztása a sebességváltó oldalán található erre a célra szolgáló kapcsolóval történik. Ez lehetővé teszi a funkció gyors váltását, például csavarozási módról fúrásra vagy ütvefúrásra, anélkül, hogy a meghúzási erő beállító gombot a megfelelő pozícióba kellene forgatnia, mint sok más, a piacon kapható csavarhúzónál.
A beállítási lehetőségek széles választéka A csavarhúzó 18 pozícióban forgatónyomaték-szabályozású tengelykapcsolóval van felszerelve a különböző méretű csavarok hatékony becsavarásához különböző anyagokban. És egy kétfokozatú kapcsoló is, amely megváltoztatja a csavarhúzó sebességtartományát (0-450 ford./perc / 0-1650 ford.).
Az ütési funkciónak köszönhetően a készülék a betonban és falazatban lévő lyukakkal is megbirkózik.
Ergonómia és könnyű használat A fogantyú puha csúszásgátló anyaggal van bevonva, melynek köszönhetően a készülék szilárdan a kézben van és kényelmes a használata.
Akkumulátor töltésjelzők: A fúró az akkumulátor töltöttségi szintjéről tájékoztató jelzőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően teljes mértékben kontrollálhatjuk a készülék működési idejét.
fény A LED háttérvilágítás használata a jobb láthatóság érdekében munka közben nagyban megkönnyíti a csavarozást és a lazítást a rosszul megvilágított helyeken.
Lítium-ion akkumulátorok (Li-Ion) A lítium-ion akkumulátorokat nem szabad teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Más típusú akkumulátorokkal ez nem lehetséges, mert akkor az élettartamuk lerövidül az úgynevezett memóriaeffektus miatt. A Li-Ion akkumulátor a töltöttség több mint 80%-át több mint 90 napig megtartja használaton kívül. Az ilyen típusú akkumulátorok 40%-kal könnyebbek és kisebbek, mint a hagyományosak. Az akkumulátorok jól látható töltésjelzővel rendelkeznek, amely egy gomb megnyomásával aktiválható. A készletben található két elem gondoskodik a zavartalan működésről.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Asaka ütközőcsavarhúzó Li-Ion akkumulátorhoz 2Ah / 21V, Powermat ASCD-21VL" című hirdetést látja. (fent)