Betöltés...

Dugókulcs, szerszám készlet 233 darabos NEO 08-681

Ár: 94.000 Ft

A NEO dugókulcs készlet (kat. sz. 08-681) a legnagyobb készlet az ajánlatunkban. A készletben 233 db kiváló minőségű króm-vanádium acélból készült, ¼", ½", valamint ⅜" méretű elem található. A kulcsok praktikus, szolid, fém zárakkal és kézreálló hordfogantyúval felszerelt műanyag hordtáskába vannak csomagolva.

Neo dugókulcs és szerszámkészlet

A hordtáskában komplett szerszámcsomagot találunk: hatlapú dugókulcsokat (rövideket és hosszúkat), E típusú dugókulcsokat, csavarozó biteket (különféle konfugurációkban, köztük meghosszabbítottakkal a mély fészekben ülő csavarokhoz), imbuszkulcsokat (kényelmes tartóval együtt), csillag-villáskulcsokat (a leggyakoribb méretekben, 8 mm-től 22 mm-ig), csavarozógép közdarabokat (ennek köszönhetően a szerszámok az adott elektromos szerszámhoz konfigurálhatók), négy gyertyakulcsot (az adott gyertyatípushoz gyorsan lehet tökéletesen illeszkedő T-szárú gyertyakulcsot összeállítani), valamint tartozékokat.

A készlet dugókulcsai között megtalálhatók a metrikus és a colos változatok is, ez gyakorlatilag kizárja annak lehetőségét, hogy ne legyen az adott csavarhoz illeszthető szerszámunk. Ezt a gazdag készletet egészítik ki mégtovább csavarhúzók, kombináltfogók és csőfogók, így lehetőség nyílik a munkavégzésre a szokásostól eltérő megoldásokat igénylő helyzetekben is. A hajlított racsnis hajtókarok (3 db) kilincsműve 72-fogas, ennek köszönhetően lehet velük dolgozni korlátozott hozzáférhetőségű helyeken is (a kilincs már 5°-os elfordulásnál új fogárokba húz).

A készlet mindazon felhasználóknak szánt, akik szeretnének a lehető leggazdagabb szerszám-összeállítással rendelkezni. A nemzetközi TÜV tanúsítvány és a 25 éves jótállás a szerszám megbízhatóságát és kiváló minőségét bizonyítja. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Dugókulcs, szerszám készlet 233 darabos NEO 08-681" című hirdetést látja. (fent)