Betöltés...

Nagyméretű XXL kültéri napelemes, időjárásálló, LED reflektor, 600W, IP65

Ár: 13.990 Ft




Nagyméretű XXL kültéri napelemes, időjárásálló, LED reflektor, 600W, IP65


Modern megoldás otthonába!


LED-ek száma: 360 LED COB
12 fénypont
A lámpa 12 szegmensből áll, egyenként 30 diódával
Teljesítmény: 1200W
Érzékelő érzékelési szöge: 90°~120°
Szürkületérzékelő: IGEN
Energiahatékonyság: A+ osztály
Töltési idő: 6 óra - 2 nap (időjárástól függően)
LED élettartam: >35 000 óra
Színhőmérséklet: 60 00-6500K
Üzemi hőmérséklet: -5°C ~ +60°C
Távirányító mellékelve
Vízállósági osztály: IP65
Anyaga: ABS + PVC


A készlet tartalma:


Lámpa: 1 db
Távirányító: 1 db
Rögzítőcsavarok és tiplik: 3 db
Fogantyú: 1 db
Fogantyú hossza: 16 cm
A lámpa méretei: 29x18 cm
Távirányító méretei: 8,5 x 4 cm


Napenergia

A napelemes lámpa kényelmes , modern és gazdaságos megoldás . Először is lehetővé teszi az áram megtakarítását. Alkonyat után könnyedén megvilágítja a kertet vagy a bejárati ajtót, és úgy is világít, hogy valakinek az útját is megvilágítja, ráadásul semmibe sem kerül! A napelemes lámpa használata jelentős kényelem, amely nem terheli a villanyszámlát, és nagyon intuitív.


Ezenkívül a lámpa megjelenése a legtöbb otthon és kert kialakításába illeszkedik. A visszafogott színű, téglalap alakú lámpa nem nagyon fog kitűnni a homlokzat hátterében, a feljáróban vagy a kertben, szürkület után pedig kiemeli a legérdekesebb helyeket.


Fontos, hogy a környezetbarátság vagy az egyszerű megtakarítási vágy miatt a lámpák egyre népszerűbbek. A hagyományos lámpáknál magasabb ára ellenére ez egy olyan befektetés, amely nagyon gyorsan megtérül. A napelemes töltésen alapuló rendszer egész évben ellátja funkcióját, előnyei még hosszú évekig láthatóak lesznek.


A napelemes lámpa kiváló választás, aminek köszönhetően a lámpa egész éves használata gyakorlatilag ingyenes lesz.


A legújabb generációs tiszta napenergia

A lámpa az egyik legmodernebb monokristályos modullal van felszerelve . Ez biztosítja egy ilyen panel meghosszabbított élettartamát és nagy hatékonyságát . Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően a lámpákra jóval rövidebb töltési idő jellemző. Biztosítják azt is, hogy a megvásárolt lámpa évekig vásárlás lesz.


Az energiát nagy kapacitású akkumulátorok tárolják . Csökkentették a használt akkumulátorokban található ritkaföldfémek mennyiségét . Ezáltal a termék a lehető leggazdaságosabb lesz.


A magas töltési hatékonyság érdekében a paneleket időnként meg kell törölni. A por és más szennyező anyagok csökkentik a napelemek hatékonyságát. Ez az egyetlen hátránya a napelemes lámpáknak.


Erőteljes és energiatakarékos fényforrás

A lámpa erős fényforrásokkal van felszerelve , COB (chip-on-board) LED-ek formájában , amelyek a piacon jelenleg elérhető legújabb és legfejlettebb technológia. A COB LED-ek világosabbak, kevesebb energiát fogyasztanak, és jobb fénysugarat bocsátanak ki, mint a legtöbb mai lámpában megtalálható régebbi LED-technológiák. Meghosszabbított élettartam jellemzi őket , miközben megőrzik az erős és erős fényt , de ez még nem minden. Rendkívül energiatakarékosak , miközben megtartják a korábban említett erős fényt. A más lámpákban alkalmazott megoldások nagy energiahatékonyságot vagy erős fényt tesznek lehetővé.


Kiváló minőségű fotovoltaikus panelekkel és nagy kapacitású akkumulátorokkal kombinálva a lámpa hosszú órákon át világít.


Tartósság és szilárd kidolgozás

Lámpánk nem fél a forró nyári napoktól és a fagyos téli éjszakáktól sem. A lámpa működési hőmérsékleti tartománya -5°C és 60°C között van . Fémből és szilárd anyagból készült, amely nem bocsát ki hőt. Az egész IP65-ös ellenállási osztályú . Ez védelmet nyújt az eső ellen, ami lehetővé teszi a lámpa kültéri használatát anélkül, hogy tető alá kellene rejteni. A lámpa ezért víz- és porálló .


Pótolhatatlan kényelem

A lámpa mozgás- és szürkületérzékelővel van felszerelve , csak akkor kapcsol be automatikusan, ha sötétedés után mozgást észlel a környezetében. Ezzel szükségtelenné válik a lámpa manuális be- és kikapcsolása. 30 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol. Ezzel elfelejtheti a lámpa jelenlétét. Ha pedig fejlettebb üzemmódot szeretne beállítani, akkor három elérhető világítási változatot használhat a távirányítóval beállítva.


A megfelelően felszerelt lámpa egész évben használható termék lesz. Esti bulik? Késő este próbál hazaérni? A lámpa mindkét esetben megfelelő megvilágítást biztosít.


Távirányító

A lámpa vezeték nélkül vezérelhető a mellékelt távirányítóval. Funkciói vannak:



BE – Engedélyezés
OFF – Kikapcsolás
MODE1 – 1. mód: Ha mozgást érzékel, a lámpa a maximális teljesítmény 100%-án világít 20-30 másodpercig.
MODE2 - 2. mód: A lámpa a maximális teljesítmény 30%-án világít, a mozgás érzékelése után a maximális teljesítmény 100%-án világít 30 másodpercig, majd ismét 30%-os fényerőre tér vissza.
MODE3 – 3. mód: A lámpa mindig a maximális teljesítmény 50%-án világít.


A napelemes lámpa sokoldalú felhasználású, állítható tartójának köszönhetően ház, garázs vagy egyéb közműépület falára szerelhető. Tekintettel arra, hogy a lámpa a napfényből nyeri az energiát, bármilyen fedetlen hely alkalmas a beépítésére, és nem kell további kábelek elrendezésével foglalkozni. Csak rögzítse a lámpát az épület falához az állítható konzol segítségével.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nagyméretű XXL kültéri napelemes, időjárásálló, LED reflektor, 600W, IP65" című hirdetést látja. (fent)