Betöltés...

Freimann FM-S8500W: Léghűtéses professzionális benzingenerátor

Ár: 109.900 Ft

Freimann FM-S8500W: A léghűtéses professzionális benzingenerátor megbízható energiával rendelkezik egy sürgősségi Freimann FM-S8500W léghűtéses benzingenerátor során, és optimalizálja a szükségletet és a kényelmet.
Ez az erős generátor, egy nagy teherbírású és kompakt, hosszú ideig megőrzi otthoni alapvető elemeit és konyhai készülékeit.
Porral bevont hegesztett acélkerettel építették a rozsdamentes konstrukcióhoz.
A szélsőséges hordozhatóságot az erős keret adja meg, és a nagy teljesítményű megerősített acélcső bölcső extra erőt és hosszú élettartamot ad a generátornak.
Az árnyékolt energiaellátás védelme biztosítja a légkör és a kemény munkakörülmények elleni védelmet.
Biztonsági célokra és óvintézkedések céljából az AC aljzatokat lezárják.
A kényelem kedvéért van egy visszacsapó indítás és egy be/ki gomb.
A készülék károsodásának elkerülése érdekében van egy automatikus leállítási funkció, amely alacsony olajat észlel.
Az alacsony zajú hangtompító garantálja a csendes műveletet, és csak 58 dB zajszintet generál.
A megkülönböztető előlap az egység egészségét jeleníti meg, és felhasználja hatékonyságát a használat során.
Ez a professzionális generátor megbízható, olcsó és alkalmas otthoni használatra, kempingre, szabadtéri partikra és tevékenységekre, a munkahelyi szakmai felhasználásra, a farokba való hajózáshoz és a vészhelyzetek tartalék energiájához.
Jellemzők: 2000W (Max.
2200W) benzinüzemű hordozható generátor, nagy teljesítményű, négyütemű, egyhengeres motor nagy teherbírású acélcső motor bölcsővel borított megszakító és aljzatok kettős indítási opció Recoil Start & amp; BE/KI gomb HIG HIG HATÁSAI KARBANTARTÁS Környezetbarát, tisztább égő rendszerrel csavaró zárral bemeneti outlet minden egyes tápellátó fémszerkezet továbbfejlesztett áramkör és elektromos védelem robusztus kialakítás és a prémium teljesítményű alacsony zaj ; S védelme kifinomult előlap magas üzemanyag -kapacitása a professzionális & amp; Otthoni felhasználás: BrandName: Freimann Szín: Sárga anyagok: Porozott bevont acél üzemanyag: benzin/ petro gyújtó rendszer: Nem érintkezőképes tranzisztorizált gyújtásindító rendszer: Recoil Start Start Noiled Power: 2000W Max.
Teljesítmény kimenete: 2200W névleges frekvencia: 50Hz névleges AC feszültség kimenete: 220 V/380 V fázis: 3 & oslash; A névleges DC feszültség kimenete: 12 V áram: 8.
3AMP teljesítménytényező: 1.
0 bruttó súly: 38 kg nettó súly: 36 kg Enginetype: 4-stroke, egyhengeres tartály kapacitása: 16L üzemanyag-fogyasztás: 1.
35 Motorolaj kapacitása: 0.
6L zajszint: 58 dB

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Áramátalakítók, áramfejlesztők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Freimann FM-S8500W: Léghűtéses professzionális benzingenerátor" című hirdetést látja. (fent)