Betöltés...

Bosch 06019J0201 GDX 18V-210 C Professional Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)

Ár: 126.590 Ft

A termék kiemelkedő jellemzői
A nagy teljesítményű GDX 18V-210 C Professional ütvecsavarozó nagy rugalmasságot és sérülésmegelőzést biztosít. A felhasználói felületen elérhető két alapértelmezett üzemmód, az önmetsző csavar (A) és a facsavar (B) az ütvecsavarozó lassításával vagy kikapcsolásával megakadályozza a letört vagy lecsupaszított csavarfejek, az elhasználódott menetek és a sérült munkadarabok kialakulását. Minden üzemmód testre szabható a Bosch Toolbox alkalmazáson keresztül. A 2 az 1-ben szerszámtartó megkönnyíti a gyors és rugalmas váltást az 1/4" belső hatlapos és 1/2" négyszöghajtású szerszámok között. A teljesítmény három sebesség/nyomaték beállításon keresztül állítható, ami fejlett rugalmasságot és vezérlést biztosít.

Felszerelés és alkalmazás
Ez az ütvecsavarozó számos alkalmazásban használható, például önmetsző vagy facsavarok behajtására, illetve fémcsavarok és anyák (M 6 - M 16) meghúzására és eltávolítására. Kompatibilis az összes Bosch Professional 18 V-os akkumulátorral és töltővel (Professional 18V System).

Megelőzi a károkat, mielőtt azok bekövetkeznének - ütvecsavarozó 2 az 1-ben szerszámtartóval.
Felhasználói felület két alapértelmezett üzemmóddal, önmetsző és facsavar. A további üzemmódok a Toolbox alkalmazáson keresztül beállíthatók és egyénre szabhatók2 az 1-ben szerszámtartó 1/4" belső hatlapos és 1/2" négyszöghajtással a legnagyobb rugalmasság és a legszélesebb körű alkalmazás érdekébenKényelmes három sebesség/nyomaték beállítás a kiváló teljesítményszabályozáshozA GDX 18V-210 C Professional állapotjelzővel, övcsipesszel és a jobb láthatóság érdekében LED-lámpával van felszerelve.Tartozékok: L-BOXX 136 koffer, Bluetooth Low Energy modul GCY 42, Övkapocs
Akkumulátort és töltőt nem tartalmaz!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch 06019J0201 GDX 18V-210 C Professional Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)