Betöltés...

Fieldmann FZP 6005-E Elektromos Ágvágó 600W, Zöld

Ár: 26.990 Ft

A Fieldmann FZP 6005-E egy könnyű és könnyen kezelhető elektromos láncfűrész. A meghajtásáról a 600 W teljesítményű villanymotor gondoskodik, így nem jelent problémát a vastagabb farönkök szétvágása. Ideális választás kert karbantartásara, vagy a téli tüzelő előkészítésére. A csomag tartalma egy 250 mm hosszúságú FIELDMANN vezetőlemez. Beépítésre került egy biztonsági kapcsoló és egy biztonsági fék is, ami a visszarúgástól védi a felhasználót. A láncfűrész az egyik legnagyobb segítséget jelentheti a fa téli feldolgozásakor, továbbá hasznos lehet fás szárú növények, bokrok alaposabb megmetszéséhez. Válaszd ki a meghajtást, a teljesítményt és a vezetőlemez hosszát a felhasználás jellegének, a vele végzett munka mennyiségének megfelelően, illetve, hogy a felhasználók milyen gyakran fognak dolgozni a fűrésszel. A FIELDMANN láncfűrész 35 vagy 40 cm hosszú vezetőlemezzel állnak a rendelkezésedre, amely ideálisan kezeli a kisebb mennyiségű tűzifa darabolását vagy a fák metszését. Az elektromos láncfűrészek könnyen karbantarthatók, környezetbarátok és még ott is megfelelően használhatók, ahol a kipufogógázok egyébként problémát jelenthetnek – például zárt műhelyben. Szintén előnyt jelent a csendesebb működés a kertekben. A használatát csak az elektromos áram elérhetősége korlátozhatja. Láncfűrésszel végzett munka során a biztonság az első. A kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával gyártott FIELDMANN láncfűrészek alapfelszereltségként biztonsági fékkel rendelkeznek az azonnali láncleállításhoz, egyes modellek biztonsági tengelykapcsolóval vagy rögzített fogtámasztékkal is felszereltek, amely megakadályozza a visszarúgást.

A lánc feszítésének beállítása
A Fieldmann egyes elektromos fűrészei olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a lánc és a vezetőlemez szerszámok használata nélkül történő beállítását.

Ajánlott gyári tartozékok
Minden termékünk kiváló minőségű, megbízható, biztonságos és könnyen egyszerűen kezelhetők. Mivel számunkra fontos a megbízhatóság, így a termékeink kiváló minőségű alkatrészekből épülnek fel. A hosszú élettartam érdekében javasoljuk, hogy készülékeinkhez gyári FIELDMANN tartozékokat, kiegészítőket használj.

Jellemzői:
- Színe: zöld, fekete
- Teleszkópos kézi fűrész
- Teljesítmény: 600 W
- Oregon vezetőlemez és lánc
- Vezetőlemez hosszúság: 250 mm
- Vágási átmérő: maximum 16 mm
- Vágófej állíthatóság: 3 pozíció
- Teleszkópos nyél hosszúság: 220-280 cm
- Tartozék vállheveder és védőtok
- Súly: 3,8 kg

Ajánlott gyári kiegészítők:
- FZN 9001 FIELDMANN lánc
- FZP 9002 Oregon vezetőlemez
- FZP 9003 Oregon lánc

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fieldmann FZP 6005-E Elektromos Ágvágó 600W, Zöld" című hirdetést látja. (fent)