Betöltés...

MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA 160 inverteres hegesztő + Lift Tig funkció, Kofferrel

Ár: 74.490 Ft

A MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztő Lift-Tig funkcióval olyan tulajdonságokkal bír, amik megkönnyítik a munkádat, és garantáltan elégedett leszel vele. Ez az inverteres hegesztő a tökéletes választás, ha megbízható, hatékony és nagy teljesítményű hegesztőt keresel. A kiváló minőségű elektronikai alkatrészekkel és az élvonalbeli technológiával ellátott eszköz biztosítja, hogy hatékonyan és eredményesen tudsz dolgozni az általad kiválasztott felületeken. Az inverteres hegesztő kimagaslóan alacsony energiafogyasztása mellett biztosítja a nagy teljesítményt, ami nem csak gazdaságos, hanem környezetbarát megoldás is a hegesztőiparban.

A Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép a kisipari hegesztőgépek csúcsmodellje, amely megfelel minden igénynek, és kitűnik sokoldalúságával és megbízhatóságával. Az inverteres technológia és a digitális kijelzőnek köszönhetően egy nagyon precíz hegesztőgép, amely lehetővé teszi, hogy a hegesztett tárgyak tökéletesek legyenek, még azoknál a projekteknél is, ahol a legapróbb részleteknek is jelentősége van. Az MMA-160 további előnye az, hogy VRD védelmi funkcióval, íverősség szabályozással és letapadásgátló funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan dolgozhassunk vele, anélkül, hogy tartanunk kellene a balesetektől és az áramütésektől.

Ezen felül, a meleg indítás (hot-start) funkció a szükséges extra áramkilövést biztosítja a varrat indításakor, így könnyen gyújthatunk ívet, és a Lift-TIG funkció lehetővé teszi a tiszta és pontos összeillesztést még a legfényesebb és legvékonyabb anyagok esetében is. Ennek a hegesztőgépnek a használata nem csak könnyű, de biztonságos is, amely szintén fontos előnye, hiszen a munkaterületeken a magasfeszültségű vezetékek és az áramok állandó jelenléte miatt a biztonság nagyon fontos szempont.

Egyszerűen szállítható, hiszen a kis, kompakt mérete miatt könnyen fel lehet venni és hordozni az egyik helyről a másikra. Ráadásul a karbantartáshoz és tároláshoz nincs szükség sok helyre sem. Ez a termék azonban nem csak a kisipari hegesztők számára lehet előnyös, hanem nagyobb projektek esetén is kitűnően használható. A 160 amperes áramerőssége miatt akár nagyobb projektek esetében is könnyen használható, például a különböző ipari termékek esetében.


A Buffalo Power™ MMA-160 inverteres hegesztőgép a szakemberek és otthoni hegesztők számára is nagy előnyt jelent, köszönhetően a kiváló minőségű és megbízható teljesítményének. Ha keres egy olyan hegesztőgépet, amely megfelel az Ön igényeinek, akkor ez a hegesztőgép a legjobb választás Önnek. Ne habozzon, vásároljon ma egyet, és tapasztalja meg Ön is a kiváló minőségű hegesztőgépet, amely megkönnyíti a munkáját és garantálja az elégedettséget!


Továbbá hegesztőgépünk fejlett inverter technológiával készült és a nagy frekvenciájú, nagy teljesítményű IGBT (15kHz) egyen irányítja az áramot, majd PWM használatával a kimenő egyenáramot nagy teljesítményű munkavégzésre alkalmassá teszi, nagyban csökkentvekentve a fő transzformátor tömegét és méreteit, 30%-al növelve a hatékonyságot.


Az áramerősség fokozatmentesen szabályozható
Túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelem
IP21S védelemnek köszönhetően különösen jól teljesít mostoha körülmények között, por és cseppenő víz ellen védett
Precíz ívtartás minden pozícióban
Csendes, nyugodt, fröcskölésmentesebb hegesztés
50m-es hosszabítóról is üzemeltethető!


A gép főbb tulajdonságai, előnyei: stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában.

Az automata HOT START (meleg indítás), ARC FORCE (ívkeménység szabályzás), ANTI STICK (letapadásgátlás) funkcióknak köszönhetően könnyű az ívfelvétel és stabil az ívtartás emelett szebb a varrat minősége.



VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben.



MMA (pálcás) üzemben mindenféle, 1,6-4.0 mm átmérőjű elektródák leolvasztásával 1-10 mm anyagvastagságú elemek hegesztésére alkalmas készülék, többek között:


rutilos,
bázikus,
rozsdamentes,
öntöttvas
alumínium.

Milyen átmérőjű pálcával hegesszek?

Acél, pl. zártszelvényeknél:

1,8 mm-es elektróda 0,8-1 mm anyagvastagságig

2 mm-es elektróda 3 mm anyagvastagságig

2,5 mm-es elektróda 5 mm anyagvastagságig

3,2 mm-es elektróda 8 mm anyagvastagságig

Milyen hegesztőárammal hegesszek?

Létezik az elektróda vastagságát figyelembe vévemeghatározására egy " szorozd negyvennel suszterszabály" is. Pl. a pálcavastagság 2,5mm x 40 = 100A. Inverteres hegesztőknél vegyünk le 20%-ot, tehát ott kb. 80 Amperrel kezdjünk hegeszteni. Ez nem szentírás, igény szerint finomítsunk a hegesztőáramon.


Javasolt területek:

- Háztáji javítások,

- Gyártás, termelés,

- Prototípus gyártás,

- Helyszíni munkák, építkezések,

- Ipari karbantartás

Szerkezeti lakatos munkák,


LIFT TIG (érintéses gyújtású) hegesztés
Az egyenáramú TIG hegesztés védőgázzal (argon) történik.
Hajtsuk végre a következő lépéseket:

1. Csatlakoztassuk a testcsipeszt a „+” pozitív pólushoz.
2. Csatlakoztassuk az awi pisztoly Dinse dugóját a „–” negatív pólushoz, valamint a gáz-csatlakozóját a reduktor tömlőcsatlakozójára.
3. Kapcsoljuk be a hegesztőgépet, a reduktor nyomásszabályzóját tekerjük teljesen le (balra) a nagy nyomás ráengedése előtt, a tűszelepet pedig zárjuk le. Ezután nyissuk meg a palack szelepet teljesen, és engedjük rá a reduktorra a nyomást.
6. A tűszelep (kicsi tekerőgomb) zárva tartásával betudjuk állítani a reduktoron áthaladó szállítási mennyiséget ( 6-8 lit./perc) a szabályzócsavar állításával. Majd nyissuk meg a pisztolyon lévő szelepet is.
7. Ívgyújtáshoz: Éríntse meg a wolfram elektródával a munkafelületet az ívbegyulladásához majd emeleje el 2-5mm távolságra és hegeszthet is.
8. A hegesztés végén: emeljük még jobban el a munkadaraból pisztolyt és megszakad az ív. A gázt zárjuk el a pisztolyon.

Tartozékok:
-Elektródafogós munkakábel 2,5m - Testkábel 2m - Kézipajzs - Salakoló kalapács/Drótkefe


Garancia és szervizháttér
Fejlesztés, tervezés, legmodernebb gyártástechnológia, minőségellenőrzés, garancia. Ez a MATEWELD Hungary által gyártott gépek minőségének biztositéka. Folyamatos alkatrészellátás, 2 év garancia és olyan szolgáltatások teszik vonzóvá a Buffalo Power gépeket mint az országos el- és visszaszállitási garancia, ami azt jelenti, ha meghibásodik a gépe be kell jelenteni elérhetőségeink egyikén is dijmentesen beszállitják és javitva visszaszállitják a gépét garancia időn belül.

A 2 év garancia érvényes a magán és a jogi személyekre egyaránt!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Hegesztőgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MMA 160 inverteres hegesztő + Lift Tig funkció, Kofferrel" című hirdetést látja. (fent)