Betöltés...

Napelemes szolár LED reflektor, munkalámpa távirányítóval 50W IP67 W743A

Ár: 14.990 Ft

Napelemes hordozható LED reflektor 50W + távirányító + lapracsukható leírása
Napelemes hordozható LED reflektor 50W + távirányító + lapracsukhatóHa utazáshoz, szereléshez, kempingezéshez szeretnél egy univerzális, gondozásmentes, nagy fényerejű reflektort, ez a típus ideális választás lehet!


Napelemes hordozható LED reflektor 50W + távirányító + lapracsukható 61961844
Beépített akkumulátorral rendelkezik, mely automatikusan feltöltődik a napelem segítségével, vagy Te is feltöltheted ha éppen hosszabb ideje nem süt a nap a csomagban található USB kábellel. A tartozék távirányító segítségével be- vagy kikapcsolhatod, állíthatod a fényerőt, beállíthatod a működési időt és automata üzemmódba is kapcsolhatod.A lámpa világítás szögét egyszerűen állíthatod és rögzítheted, ha pedig már nincsen rá szükséged a gyorskioldó csavarok segítségével 5cm vastagságúra összecsukhatod.Tulajdonságoknagy teljesítményű, 50W LEDvíz és időjárás állóhordozhatóösszecsukhatóbeépített napelemUSB kábellel is tölthetőállítható vetítési szögkicsi, könnyű és kompaktlámpafej magassága: 16cmlámpafej szélessége: 19cmteljes magasság: 22cmteljes szélesség: 26cm

Napelemes hordozható LED reflektor 50W + távirányító + lapracsukható 61961844
Napelemes hordozható LED reflektor 50W + távirányító + lapracsukható vélemények

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Napelemes szolár LED reflektor, munkalámpa távirányítóval 50W IP67 W743A" című hirdetést látja. (fent)