Betöltés...

Flinke FK-KS-800 kettős köszörű műanyag védőburkolattal - professzionális köszörű gép két köszörű koronggal - 800W (BBA)

Ár: 23.990 Ft

FLINKE 800W-os kettős köszörű Nagyteljesítményű kettős köszörűt keresel és fontos számodra a biztonságos munkavégzés? A FLINKE kettős köszörűje mindezt garantálja neked. A Flinke FK-KS-800-as kompakt kettős köszörűje kiegyensúlyozott tengelye lehetővé teszi a pontos munkavégzést. A tárcsák felett lévő plexi védőréteg támogatja a biztonságos munkavégzést, megóvja szemedet a kirepülő szikrától és forgácsdaraboktól. Tedd gyorssá és egyszerűvé a köszörülési munkákat ezzel a kiváló eszközzel! A Flinke FK-KS-800-as köszörűje egy nagy teljesítményű kompakt kettős köszörű, amely alkalmas otthoni vagy kisipari felhasználásra egyaránt. A kiegyensúlyozott tengelynek köszönhetően pontos munkavégzést biztosít és garantálja a hosszú élettartamot. A tárcsák fölött elhelyezett plexi védőréteg megóvja szemedet a kirepülő szikrától és forgácsdaraboktól, elősegítve a biztonságos munkavégzést. A termék jellemzői: Korong átmérő: 150mm Korong vastagság: 16mm Korong furat átmérő: 12,7mm Feszültség: 220V, 50Hz Kimeneti teljesítmény: 800W Max. fordulatszám: 2950/perc

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke FK-KS-800 kettős köszörű műanyag védőburkolattal - professzionális köszörű gép két köszörű koronggal - 800W (BBA)" című hirdetést látja. (fent)