Betöltés...

Nedis HANGGENERÁTOROS KERESŐ, PC és Multimédia Kábel Tesztelő Hanggenerátor LED jelző Fejhallgató csatlakozás Elemes Áramellátás NWTG100YE KÁBELKERESŐ

Ár: 13.900 Ft

PC és Multimédia Kábel Tesztelő
Hanggenerátor | LED jelző | Fejhallgató csatlakozás | Elemes Áramellátás

Ez az erősítős szondával ellátott hanggenerátor megtalálja a vezetékeket és kábeleket egy csoporton belül anélkül, hogy kárt tenne a szigetelésben. Hálózat telepítéséhez és tárgyak ellenőrzéséhez. A hanggenerátor egy vagy több frekvenciás jelet bocsát ki és két, egytesztes kazettával valamint 4 tüskés összekötővel rendelkezik. Amikor a vezetékek el vannak rejtve a falba vagy valami kitakarja őket miközben a hanggenerátort használja, a fő szerkezetből érkező hangjelzést igen egyszerűen tesztelheti a szondával. A teszterrel vezetékek folytonosságát, hibáját, az áramkör polaritását, hálózatot vagy a moduláris kábel üzemi feszültségét. Az áramkör útvonalát és pontos helyzetét a jelzőlámpa és a hangszóró jelzésének segítségével állapíthatja meg.

A termék műszaki adatai
Szélesség 55 mm
Magasság 24 mm
Mélység 23 mm
Súly 162 g
Feszültség forrás típusa Elemes Áramellátás
Szükséges elemek (tartalmazza) 2x 9V/6F22
Szín Sárga
Elemmel Igen
Csomagolásban lévő termékek száma 1 db
LED jelző Igen
Fejhallgató csatlakozás Igen
Hanggenerátor Igen

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nedis HANGGENERÁTOROS KERESŐ, PC és Multimédia Kábel Tesztelő Hanggenerátor LED jelző Fejhallgató csatlakozás Elemes Áramellátás NWTG100YE KÁBELKERESŐ" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések