Betöltés...

Kärcher BP 4.900 Home Házi vízmű

Ár: 177.430 Ft

A BP 4.900 Home otthoni szivattyú megbízható, teljesen automatizált vízszivattyúzást tesz lehetővé háztartási használatra. Nyomást biztosít bárhol, ahol használni szeretné, például mosógép vagy fürdőszoba ellátásához.

A bevált Kärcher minőségben a nagy teljesítményű BP 4.900 Home alternatív forrásokból, például kutakból vagy tartályokból is elérhetővé teszi a vizet. Rendkívül praktikus: Az otthoni szivattyúk szükség szerint automatikusan be és kikapcsolnak. A teljes körű szivattyúberendezés egy visszacsapó szelepet, beépített nyomásjelzőt, 24 literes nyomáskiegyenlítő tartályt és hővédelmet tartalmaz. A beépített hővédelem fokozott biztonságot nyújt vészhelyzetekbe. A szivattyú automatikusan kikapcsol, amint kiszárad. A szivattyú rendkívül hosszú élettartamú is a rozsdamentes acélból készült alkatrészeknek köszönhetően.

Nyomáskiegyenlítő tartály (l): 24 literBeépített nyomáskijelzőFröccsenésálló be / ki kapcsolóHővédelemCsőkarima és motortengely: nemesacélVisszacsapó szelepG1-es csatlakozóadapter szivattyúkhozTöltőnyílásVízleeresztő szelep

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kärcher BP 4.900 Home Házi vízmű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: