Betöltés...

Felszíni szivattyú tiszta vízhez JET 10M, 1100W, 60 l / perc, szívás 9 m, ürítés, 45 m + tömlő behelyezéssel 1" 50m

Ár: 78.390 Ft

A JET10M, Small Farmer GF-0711 önfelszívó vízszivattyú az a szivattyú, amely otthon és kertben egyaránt használható, és legfeljebb 40 ° C környezeti hőmérsékleten használható, és a víz hőmérséklete nem haladja meg a 35 ° C-ot, és hidroforként használhatja a felső részen lévő tartály adaptálásával.

Így használd:
•A JET10M önfelszívó vízszivattyú tiszta vizet pumpál még légbuborékok esetén is, a maximális munkafolyadék-hőmérséklet legfeljebb 35 Celsius fok.
•A JET10M önfelszívó vízszivattyú rozsdamentes tengellyel rendelkezik a hosszú élettartam és működés érdekében.
• A vízszivattyú olyan berendezés, amelyet kutakból, medencékből, tavakból, kutakból származó víz szállítására vagy szállítására használnak a különböző fogyasztók ellátása érdekében. Konstruktív szempontból a szivattyúnak három fő összetevője van: a motor, a szivattyúegység és a ház.
•A felszíni szivattyú maximális szívási mélységgel és maximális ürítési magassággal rendelkezik. A felszíni vízszivattyú kiválasztásánál a legfontosabb elem a szívási mélység ismerete. Legfeljebb 8-9 méteres szívás esetén felszíni centrifugálszivattyút használnak. Ha a szívási mélység meghaladja a 8-9 métert, akkor ejektorral ellátott felszíni szivattyút választunk.
•Figyelembe kell vennünk a fogyasztókhoz vezető ellátási útvonalat (horizontálisan és vertikálisan egyaránt). Elvileg 10 méter függőleges vízszivattyúzáshoz (10 méter magas vízoszlop) elméletileg 1 bar nyomásra van szükségünk. Így, ha a szivattyú műszaki adatlapja megemlíti, hogy maximális kisülési magassága 50 méter, ez azt jelenti, hogy a szivattyú maximális nyomása 5 bar (figyelem: a vízáramlás ezen a maximális magasságon gyakorlatilag nulla lesz). Egyenes vonalú vízszintes szivattyúzáshoz minden 100 méteres szivattyúzáshoz legalább 1 bar nyomás szükséges.
•Összefoglalva, a víz függőleges emeléséhez 10 méterenként legalább 1 bar nyomásra, a víz vízszintes szivattyúzásához pedig 100 méterenként 1 bar nyomásra van szükség. A szivattyú kiválasztásakor javasoljuk, hogy olvassa el a szivattyú működési ütemtervét, hogy kiszámítsa a szükséges áramlási sebességet a kívánt távolságon.

Ügyfélelőnyök:
•Könnyen telepíthető
•könnyen kezelhető
•kis súly

A termék előnyei:
•korrózióálló bronzturbina
•Nagy áteresztőképesség
•erős motor




Szívási mélység
9 m


Önfelszívó
Igen


Tömítettségi osztály (por- és nedvességvédelmi osztály)
IPX4


Szigetelési osztály
B


Védelmi osztály
2. osztály (földelési telepítést igényel)


Maximális áramlási sebesség
60 l/perc


Csatlakozási átmérő
1"


Dimenzió
46x19,5x22


Névleges frekvencia
50 Hz


Bruttó súly
11,15 kg


Nettó tömeg
10,65 kg


Szivattyúzási magasság
45 m


Tápkábel hossza (m)
1 m


Szivattyútengely anyaga
Acél


Szivattyútest anyaga
Öntöttvas


Anyag rotor lapátok
PPO


Teljesítmény hp
1,5 LE


Teljesítmény KW/W
1,1 KW


Munkarend
Alkalmi és közepes használati rend


Maximális hőmérséklet (°C)
35°C


Feszültség
230 V


Termék típusa
Felszíni szivattyú


Maximális fordulatszám (rpm)
2850 fordulat




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Felszíni szivattyú tiszta vízhez JET 10M, 1100W, 60 l / perc, szívás 9 m, ürítés, 45 m + tömlő behelyezéssel 1" 50m" című hirdetést látja. (fent)