Betöltés...

Élethű Tuja Fa 150 cm - Prémium Kerítés Menti Műtuja Fa 150 X 40 cm - Élethű Sűrűlevelű Puszpáng Műnövény - New Garden Pz-1-130 -

Ár: 29.900 Ft

Élethű sűrűlevelű puszpáng műnövény.
Természetes hatású cserepes dísznövény, prémium minőségű műfa élethű szárral. Puszpáng kihelyezése lehet, kültéren és beltérben egyaránt. A tartócserép igény szerint lehet felszin alatt vagy felszín felett. Ellenál minden időjárási viszontagságoknak. Örökzöld és UV stabil. Élethű és nem kell locsolni. Nem fog kisárgulni és még is eléri vele a célt, akár kerítésének tövébe ülteti, akár a szobába rakja. Az utóbbi nyarak az átlagnál szárazabbak voltak, és sokan panaszkodtak, hogy a kerítés menti növények a napi locsólás ellenére kiszáradtak, elsárgultak és egyéb gombás fertőzések jelentek meg a növények levelén. A műfa vagyis a műtuja célja, hogy a kerítés mellett árnyékot adjon a pázsitnak, illetve megakadályozza a kerítésen való belátást. 

Figyelem:
Ha a műtuját kint szeretné tartani, akkor érdemes a kaspómagaságban leültetni, mert élethűbb hatást ér el és megakadályozza, hogy a Smaragd tuja felboruljon.

 


Műfa adatok


 


Szín: zöld 
Anyag: műanyag
Méret: 150 X 40 cm
Tipus: Tuja bokor
Súly: 8.5 kg
Gyártó: New Garden



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Élethű Tuja Fa 150 cm - Prémium Kerítés Menti Műtuja Fa 150 X 40 cm - Élethű Sűrűlevelű Puszpáng Műnövény - New Garden Pz-1-130 -" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv
-