Betöltés...

Racsnis Dugókulcskészlet 24 db -os hajlított ruddal kofferban

Ár: 12.890 Ft

Racsnis Dugókulcskészlet 24 db - Hajlított Ruddal Kofferban

A Racsnis Dugókulcskészlet 24 db a praktikus megoldás mindazok számára, akik professzionális és sokoldalú szerszámokat keresnek. Ebben a készletben az összesen 24 darab dugókulcs megtalálható, 8 mm-től 32 mm-ig terjedő méretben, kiegészítve egy hajlított ruddal, hogy még nehezen elérhető helyeken is könnyedén dolgozhasson.

Főbb Jellemzők:

Sokoldalú Felhasználás: A készlet 24 különböző méretű dugókulcsot tartalmaz, így ideális az autószereléshez, ház körüli javításokhoz, gépjármű karbantartáshoz és egyéb szerszámozási feladatokhoz.
Hajlított Rúd: A hajlított rúd lehetővé teszi a nehezen elérhető helyeken történő munkavégzést, így rugalmasan alkalmazkodhat a különböző szituációkhoz.
Kiváló Minőség: Az egyes dugókulcsok strapabíró anyagból készültek, így hosszú élettartamot biztosítanak és ellenállnak a kopásnak.
Praktikus Koffer: Az összes szerszámot egy praktikus kofferben tárolhatja, így könnyen szállíthatja és biztonságosan tárolhatja azokat.
Műszaki Adatok:

Méretek: 8 mm - 32 mm
Darabszám: 24 db
Koffer Mérete: Az ideális tároláshoz és szállításhoz kialakítva
A Racsnis Dugókulcskészlettel hatékonyan és professzionálisan végezheti el a szerszámozási feladatokat. Legyen szó autójavításról, ház körüli munkákról vagy műhelyhasználatról, ez a készlet kielégíti a legmagasabb elvárásokat is. A hajlított rúd hozzáadott előnyt nyújt nehezen elérhető helyeken történő munkavégzéshez. A kényelmes és biztonságos tárolást biztosító kofferrel pedig mindig rendben és könnyen hozzáférhető lesz szerszámaihoz.







Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Racsnis Dugókulcskészlet 24 db -os hajlított ruddal kofferban " című hirdetést látja. (fent)