Betöltés...

Powermat Fúróélező 3-13mm 150W PRO PM-ODW-150 (PM0137)

Ár: 31.290 Ft

MŰSZAKI ADATOK: Tápellátás: 230V / 50Hz Teljesítmény: 150W Fokozatmentes fordulatszám: 4800 ford./perc Fúró átmérő: 3-13mm Fúró élezési szöge: 118° Minimális fúróhossz: 60 mm Köszörűkorong típusa: gyémánt bevonatú fémkorong Súly csomagolással: 2,67 kg

MŰSZAKI ADATOK: Tápellátás: 230V / 50Hz Teljesítmény: 150W Fokozatmentes fordulatszám: 4800 ford./perc Fúró átmérő: 3-13mm Fúró élezési szöge: 118° Minimális fúróhossz: 60 mm Köszörűkorong típusa: gyémánt bevonatú fémkorong Súly csomagolással: 2,67 kg TULAJDONSÁGOK: Egyszerű működés Gazdaságos csigafúró élezése két vágóéllel A fúrószárak egyszerű élezése – tiszta, gyors és pontos A készülék könnyen szállítható A csiszolókorong egyszerű cseréje Kényszer élezési folyamat és könnyen használható A hegyek geometriájának automatikus köszörülése a tárcsás bütyöknek köszönhetően Erős műanyag ház csúszásmentes lábakkal Hosszú élettartamú gyémánt köszörűkövek a tökéletes vágásért. A forradalmi, professzionális Powermat PM-ODW-150 fúróélező széles körben használható lesz minden otthonban és műhelyben. Ez egy munkaeszköz, amely beteljesíti mindenki álmát, akinek problémái vannak a fúrók közönséges kézi élezőkkel való élezésével. Ehhez képest ez egy szinte teljesen automata szerszám , amelyet a maximális kényelem és precizitás érdekében terveztek. A fúró csiszolókőre való felhelyezésének pontosan meghatározott helyzetei nem teszik lehetővé a fúró helytelen élezését, ami gyakran előfordul, ha a kézi élezőkben nincsenek megfelelő vezetők.

A PM-ODW-150 szerszám a következőkkel van felszerelve:
1. Aljzat a forgófúró szorítófejéhez
2. Aljzat a fej behelyezéséhez és a megfelelő csiszolási pozíció beállításához.
3. Egy foglalat (oldalsó csiszolófurat) meghatározott nyomatékkal a fejhez a fúróél két oldalának pontos élezéséhez.
4. Egy foglalat (felső csiszolófurat) a fejhez meghatározott nyomatékkal a fúróvéső mindkét oldalán pontos beállításához.
5. Tartály fémforgács és por számára, amely a köszörűkő köszörülése során keletkezik a fúróanyaggal.
6. A csiszolólyukakat fedő gumiburkolatok.

A fúró helyzetének beállítására szolgáló adaptert a csiszolólyukak pontosan profilozott vezetőihez képest egy ügyesen forgó bilincs "satu" jellemzi, amely a fúrófejekhez hasonló rendszerben lecsavarható és meghúzható.

A fúróélezőt könnyű súlya és kézreállósága jellemzi, a fúróélező hatékonysága és tartóssága a legmagasabb szinten van. Támogatja az összes HSS típusú fúrót 3 mm és 13 mm közötti átmérővel . A méretek ilyen széles választéka ebben az esetben lehetővé teszi a leggyakrabban használt fúrók élesítését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Powermat Fúróélező 3-13mm 150W PRO PM-ODW-150 (PM0137)" című hirdetést látja. (fent)